ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

“Θα σας σφάξω”! Πατέρας τράβηξε μαχαίρι και μετά πυροβόλησε τον γιο του

Ένας άγριος οικογενειακός καβγάς ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή με πρωταγωνιστή έναν 62χρονο κάτοικο της Λάρνακας, ο οποίος τέθηκε υπό 4ήμερη κράτηση, γιατί πυροβόλησε στον αέρα με σκοπό να εκφοβίσει τον γιο του και δεν έκανε μόνο αυτό…

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση που ευτυχώς για καλή τύχη όλων δεν κατέληξε σε τραγωδία και αναμένεται να ληφθούν περί τις 20 καταθέσεις από το περιβάλλον της οικογένειας.

Σύμφωνα με τον “Φιλελεύθερο” το απόγευμα του Σαββάτου, στη συνοικία Καμάρων Λάρνακας, κοντά στο Σίνεπλεξ, ο 62χρονος πατέρας ξεκίνησε να λογομαχεί με τη σύζυγο και το γιο τους για ασήμαντο λόγο.

Ξαφνικά τα αίματα μέσα στο σπίτι άναψαν και ο 62χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι απειλώντας γυναίκα και γιο λέγοντας: «Θα σας σφάξω». Ο 62χρονος πατέρας ήταν τόσο εκνευρισμένος που δε δίστασε να κινηθεί κατά του γιου με μαχαίρι που είχε λεπίδα δέκα εκατοστών.

Φοβισμένος ο γιος προσπάθησε να αποφύγει τον πατέρα του, ο οποίος στη συνέχεια μπήκε μέσα στο υπνοδωμάτιο και εξερχόμενος κρατούσε το κυνηγετικό του όπλο.

Μη θέλοντας να το βάλει κάτω και κρατώντας το όπλο ακολούθησε τον γιο, ο οποίος έσπευσε να βγει γρήγορα από το σπίτι και να μπει στο αυτοκίνητό του. Όσο ο γιος απομακρυνόταν με το αυτοκίνητο, ο πατέρας έριξε στον αέρα με κατεύθυνση τη μεριά του οχήματος έναν πυροβολισμό, ο οποίος όμως για καλή τους τύχη δεν πέτυχε το όχημα.

Μετά το περιστατικό, ο πατέρας παίρνοντας το αυτοκίνητό του και το κυνηγετικό όπλο, αναχώρησε κι εκείνος από το σημείο.

Περίπου δύο ώρες αργότερα η Αστυνομία εντόπισε το όχημα του 62χρονου με τον ίδιο μέσα καθισμένο, σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στη Λάρνακα.

Κατά την ανάκριση του, ο 62χρονος ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε γιατί φοβήθηκε ότι θα δεχόταν επίθεση από τον γιο του. Να σημειώσουμε ότι ο 62χρονος πατέρας συνεργάστηκε πλήρως με τους ανακριτές, υποδεικνύοντάς τους μάλιστα και τον χώρο όπου πέταξε το άδειο φυσίγγιο μετά τον πυροβολισμό, όπου και το εντόπισαν τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας σε κοντινή απόσταση από την κατοικία.

newsit.com.cy

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.