ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η απόλυτη φρίκη: Ο πα-«τέρας» τεμάχισε και έβρασε την 4χρονη Άννυ

Ο 27χρονος Σάββας, βιολογικός πατέρας της μικρής, ομολόγησε ότι την σκότωσε και αποκάλυψε φρικτές λεπτομέρειες για το έγκλημα – Την «μαγείρεψε» με ρύζι για να φαίνεται σαν φαγητό και σκόρπισε το άψυχο κορμάκι της σε διάφορα σημεία της Αττικής – Συνελήφθη και η μητέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Όχι μόνο σκότωσε την 4χρονη Άννυ ο βιολογικός της πατέρας, όπως αποκαλύπτεται σήμερα και επισήμως από την Ελληνική Αστυνομία, αλλά το έγκλημά του είναι ακόμα πιο φρικαλέο, όπως λένε οι αστυνομικοί.

 

Όπως έλεγαν αστυνομικές πηγές με γνώση της ομολογίας του δολοφόνου, το «πτώμα δεν θα βρεθεί ποτέ», καθώς ο πα-«τέρας» το τεμάχισε, το έβρασε σε κατσαρόλα και το σκόρπισε σε διάφορα σημεία της Αττικής.

Ο ίδιος, αφού αρχικά ομολόγησε το έγκλημά του, στη συνέχεια είπε ότι είδε τη μικρή να κείτεται στο κρεβάτι νεκρή, και φοβήθηκε ότι όλοι θα πίστευαν πώς αυτός την σκότωσε.

Για το λόγο αυτό, όπως είπε στους αστυνομικούς, τεμάχισε το πτώμα της μικρής, το έβρασε με ρύζι και στη συνέχεια το σκόρπισε σε διάφορα σημεία της Αττικής, έτσι ώστε, ακόμα και αν κάποιος το έβρισκε, να θεωρούσε ότι πρόκειται για φαγητό…

Στην αποκάλυψη του φρικαλέου εγκλήματος, με θύμα την 4χρονη Άννυ από τη Βουλγαρία, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η κατάθεση του Βούλγαρου φίλου, στον οποίο κάτι είχε πει ο Σάββας (ο βιολογικός πατέρας της μικρής), όταν πήγε στη Βουλγαρία.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι, πλέον, αν και τι γνώριζε η μητέρα της 4χρονης, η οποία φέρεται να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης και για τη μητέρα, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σάββας είπε στην αστυνομία ότι ο λόγος που σκότωσε το κοριτσάκι ήταν η ζήλια, επειδή η μητέρα αγαπούσε περισσότερο το παιδί από εκείνον. Αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Η εξαφάνιση της μικρής Άννυ είχε δηλωθεί στις 24 Απριλιου

Η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση, συνδυάζοντας τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα, όπου διέμενε ο πατέρας, με πληροφορίες ότι ο 27χρονος ήταν αυτός που δολοφόνησε το άτυχο κοριτσάκι.

Εκτός από τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα και διασταυρώθηκε ότι ανήκαν στη μικρούλα, οι γονείς της μικρής είχαν υποπέσει σε σωρεία αντιφάσεων καταθέτοντας στην αστυνομία.

Την ίδια ώρα, άνδρες της Ασφάλειας, συνοδεία εισαγγελέα, μετέβησαν στην οδό Αβέρωφ, όπου διαμένει η μητέρα, Ντιμιτρίνα, προκειμένου να την συλλάβουν, καθώς εις βάρος της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Ο δικηγόρος της, κ. Σταύρος Γεωργίου είπε ότι η Ντιμιτρίνα θα οδηγηθεί αύριο, Τρίτη, στον ανακριτή, από τον οποίο θα ζητηθεί προθεσμία για την απολογία. 

Από την πλευρά του, ο ψυχίατρος κ. Δημήτρης Σούρας, ο οποίος επίσης επισκέφθηκε την 25χρονη γυναίκα είπε ότι η μητέρα αρνείται να δεχτεί τα όσα συνέβησαν. «Γιατί μου το έκανε αυτό. Ψέμματα μου λέτε. Το παιδί μου θα είναι σπίτι αύριο» λέει και ξαναλέει η μητέρα της Άννυ, σύμφωνα με τον κ. Σούρα. 

Συγκλονισμένος ο δικηγόρος της μητέρας

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας δήλωσε ότι έδωσε φάρμακο στην μητέρα γιατί βρισκόταν σε κατάσταση σοκ

Τι δηλώνει γειτόνισα του πατέρα δολοφόνου

Την ίδια ώρα, μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr, ο 70χρονος κ. Διομήδης, ο παππούς που φιλοξενούσε τη μάνα της Άννυ και τη μικρή, δήλωσε: «Έχω πάθει σοκ, δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έμαθα, πως εκείνος σκότωσε τη μικρή Άννυ».

Ο κ. Διομήδης ενημερώθηκε για την τραγική εξέλιξη στην υπόθεση της μικρής Άννυ. Όπως λέει, γνώριζε τον πατέρα της μικρής εδώ και πέντε χρόνια και δεν μπορεί να πιστέψει ότι έκανε αυτή τη φρικτή πράξη.

protothema.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.