ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πατέρας «πότισε» αλκοόλ τους φίλους της κόρης του και έκανε σeξ με συμμαθήτρια της (pic)

Μία έφηβη και οι γονείς της συνελήφθησαν επειδή κατά την διάρκεια πάρτι στο σπίτι τους, οι ανήλικοι καλεσμένοι κατανάλωσαν αλκοόλ.

Ο 39χρονος Τζόφρι Μπόιλαν έδωσε αλκοόλ στους φίλους της κόρης του και σαν να μην φθάνει αυτό είχε και σεξουαλικές επαφές με μία από τις 16χρονες συμμαθήτριες της. Όμως ο Τζόφρι δεν θα κατηγορηθεί για σεξουαλικό έγκλημα καθώς η κοπέλα είναι 16 ετών. «Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε κάτι που είναι ηθικά λάθος και κάτι που παραβιάζει τους νόμους», δήλωσε ο εισαγγελέας. «Με δεδομένη τη διαφορά ηλικίας των δύο εμπλεκόμενων και τις συνθήκες του περιστατικού δεν μπορώ να συγχωρήσω αυτό που έγινε αλλά δεν παραβιάστηκε κανένας νόμος».

 Οι γονείς συνελήφθησαν επειδή έδωσαν αλκοόλ σε ανηλίκου. Η Ντουέιν, ο Τζόφρι και η κόρη τους συνελήφθησαν επειδή οι ανήλικοι κατανάλωσαν αλκοόλ. Η 18χρονη κόρη φέρεται να συγκέντρωσε χρήματα από τους φίλους της για την μπίρα που της έδωσαν οι γονείς της στο πάρτι. Τα ίδια τα παιδιά δήλωσαν στις αρχές πως κάπνιζαν χόρτο και έπαιζαν παιχνίδια κατανάλωσης αλκοόλ.

Ο πατέρας της είχε τότε δηλώσει πως δεν ήταν εκείνος που διοργάνωσε το πάρτι. «Ήταν του παιδιού μου, δεν το έκανα εγώ» είχε πει. Παραδέχθηκε ωστόσο πως είχε σεξουαλικές επαφές με ένα κορίτσι που είδε στον καναπέ το πρωί του πάρτι. Σύμφωνα με την κατάθεσή του υπήρξε στοματικό σεξ αλλά εκείνος τη σταμάτησε λέγοντάς της πως «δεν ήταν σωστό».

Η ίδια η 16χρονη δήλωσε πως η πράξη ήταν συναινετική αλλά δεν θα είχε συμβεί εάν δεν ήταν μεθυσμένη.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.