ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τραγικό: Πατέρας έμαθε για τη δολοφονία της 13χρονης κόρης του από την τηλεόραση

Μιλώντας σε ένα τηλεοπτικό κανάλι, ο άτυχος πατέρας είπε ότι δεν κατηγορεί τις αρχές για το λάθος τους – Για τη δολοφονία της έφηβης έχει προς το παρόν συλληφθεί ένας φοιτητής, ο οποίος φέρεται να προσέγγισε τη Nicole μέσω Ίντερνετ και στη συνέχεια να την απήγαγε και να τη σκότωσε

Με τον πιο ακατάλληλο τρόπο πληροφορήθηκε τη δολοφονία της 13χρονης κόρης του, η οποία εξαφανίστηκε στις 27 Ιανουαρίου, ο David Lowell από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Το έφηβο κορίτσι το είχε σκάσει από το σπίτι του στα τέλη του περασμένου μήνα. Δυστυχώς, μετά από έρευνες τεσσάρων ημερών, η 13χρονη Nicole βρέθηκε νεκρή χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της, στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας. Ωστόσο, οι αρχές παρέλειψαν να ενημερώσουν άμεσα τον πατέρα της, ως όφειλαν, με αποτέλεσμα η είδηση να κυκλοφορήσει σε όλα τα μέσα και ο ίδιος να μάθεi για τον χαμό της μέσα από μια τηλεοπτική εκπομπή.

Μιλώντας σε ένα τηλεοπτικό κανάλι, ο άτυχος πατέρας είπε ότι δεν κατηγορεί τις αρχές για το λάθος τους, παρά το γεγονός ότι «τα σκάτ…σαν». «Μου ζήτησαν συγγνώμη και την δέχτηκα», είπε χαρακτηριστικά.

Για τη δολοφονία της 13χρονης κοπέλας έχει προς το παρόν συλληφθεί ένας φοιτητής, ο οποίος φέρεται να προσέγγισε τη Nicole μέσω Ίντερνετ και στη συνέχεια να την απήγαγε και να τη σκότωσε. Μια συμφοιτήτριά τους κατηγορείται επίσης ότι τον βοήθησε να ξεφορτωθεί το πτώμα της.

Παρόλο που ο πατέρας της είχε αντιληφθεί ότι η κόρη του μιλούσε με μεγαλύτερους άνδρες online, δεν ήθελε να της το απαγορεύσει για να μην τον θεωρήσει αυστηρό. Όπως είπε στους δημοσιογράφους: «Εάν η παρουσία μου ήταν πιο έντονη στη ζωή της, ίσως να μην χρειαζόταν να ζητά αποδοχή από μεγαλύτερους άνδρες. Μετανιώνω για δεκάδες παραλείψεις μου και αυτό δεν πρόκειται να το ξεπεράσω ποτέ».

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.