ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

“Θα του κόψω το πέoς”! Πασίγνωστη τραγουδίστρια έπιασε τον σύντροφό της με άλλη και τον απειλεί δημόσια

Βγήκε από τα ρούχα της. Ακούγοντας τον σύντροφό της να εξομολογείται δημόσια πως της είναι άπιστος, έγινε πυρ και μανία. Ο θυμός της εκτινάχθηκε στα ύψη που το πρώτο πράγμα που της ήρθε στο μυαλό ήταν να πολτοποιήσει το πέος του. Ο λόγος για την γνωστή τραγουδίστρια Iggy Azalea, η οποία ξέσπασε όταν πληροφορήθηκε πως ο αρραβωνιαστικός της Nick Young την έχει απατήσει.

Η ίδια μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Orlando & The Freakshow», όχι μόνο παραδέχθηκε πως αυτός ήταν ο λόγος που ανέβαλλαν το γάμο τους, αλλά δε δίστασε να τον απειλήσει δημόσια. «Γύρισα και του είπα “Θα έχεις μισό πέος. Ένα ακόμη βίντεο, κάτι ακόμα να κάνεις και θα χάσεις τον ανδρισμό σου”.Μου έχει υποσχεθεί ότι θα με παντρευτεί και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται ο αρραβωνιαστικός της βρίσκεται στα πρόθυρα κατάθλιψης, καθώς δεν γνώριζε ότι το βίντεο που μιλά στο συμπαίκτη του D’Angelo Russell, θα έβλεπε το φως της δημοσιότητας. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις απειλές που εκτόξευσε η τραγουδίστρια.

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.