ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Paris Hilton: Φοβάμαι ότι είμαι στόχος των τζιχαντιστών

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις σε Νίκαια και Γερμανία έχουν θορυβήσει και την Paris Hilton η οποία δηλώνει ότι είναι ένα διάσημο πρόσωπο και θα μπορούσε να γίνει στόχος επίθεσης του Ισλαμικού Κράτους.

Η 35χρονη χρυσή κληρονόμος, που δουλεύει ως Dj στην Ίμπιζα, μίλησε σε ισπανική εφημερίδα και εξομολογήθηκε ότι οι πρόσφατες επιθέσεις των τζιχαντιστών την έχουν τρομάξει αρκετά. «Ταξιδεύω διαρκώς από τη μία χώρα στην άλλη, είμαι ένα διάσημο πρόσωπο και θα μπορούσα να γίνω στόχος μίας επίθεσης».

paris1

«Αυτό που συμβαίνει είναι τραγικό. Ταξιδεύω πολύ και τρέμω για την ασφάλειά μου», λέει η ίδια σύμφωνα με την Daily Mail.

Παρόλα αυτά η Paris Hilton αρνείται να ακολουθήσει την τακτική των άλλων celebrities που έχουν προσλάβει σωματοφύλακες. «Είμαι ένα ελεύθερο άτομο και προσπαθώ να μην φοβάμαι τίποτα. Πάντα κυκλοφορώ μόνη μου χωρίς ασφάλεια απλά προσέχω τα νώτα μου».

paris2

Τέλος, η χρυσή κληρονόμος λέει ότι σε αντίθεση με τους «συναδέλφους» της που έχουν 10 σωματοφύλακες εκείνη είναι ένας απλός άνθρωπος που της αρέσει να βγαίνει με φίλους και να ζει φυσιολογικά κι έτσι θέλει να παραμείνει.

newsbeast.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.