ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Παρασκήνιο για πιθανή εμπλοκή Κομπότη σε άλλη ομάδα!

Οι διαρροές ή ακόμα και επίσημες τοποθετήσεις των συνεργατών του Γιάννη Κομπότη περί αποχώρησης του από τον Λεβαδειακό, είτε μείνει είτε πέσει η βοιωτική ομάδα κατηγορία, δεν πείθουν και δεν ξεγελούν κανέναν.

 Δεν είναι τρελός να κουνήσει μαντήλι, αν κερδίσει στα… χαρτιά ο Λεβαδειακός την παραμονή. Βεβαίως είναι και… λεπτή η θέση του, καθώς τυγχάνει να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Γιώργο Αρβανιτίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, οι οποίες ενδέχεται να οδηγήσουν την Βέροια στην Football League.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του sdna, στην ποδοσφαιρική πιάτσα λέγεται πως ο εν λόγω μεγαλομέτοχος ίσως εγκαταλείψει τον Λεβαδειακό, όχι όμως και το παραγοντιλίκι, καθώς σκέφτεται να αναλάβει άλλη ομάδα, που διαθέτει μεγαλύτερη δυναμική και περισσότερο κόσμο (οι συνειρμοί για ΟΦΗ είναι αυθαίρετοι για την ώρα).

Οπως και να έχει, θα κυκλοφορήσουν και άλλα σενάρια αν υποβιβαστεί τελικά η ομάδα του στην δεύτερη κατηγορία (όπως ακόμα και να δηλώσει συμμετοχή στην Γ’ Εθνική), αλλά όλα στον… καιρό τους. Για την ώρα ο Κομπότης περιμένει τις εξελίξεις στην υπόθεση της Βέροιας.

sdna.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.