ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Παραλίγο να μείνει τυφλή η Σταματίνα Τσιμτσιλή !

Κινδύνευσε να χάσει το φως της. Το σοκ ήταν τεράστιο κι έκανε καιρό για να συνέλθει. Πίσω από τα χαμόγελα και την απόλυτη ευτυχία που ζει, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν μπορεί να ξεχάσει το ατύχημα που λίγο έλειψε να της κοστίσει πάρα πολύ ακριβά.
Άσχημες μνήμες από το παρελθόν ξύπνησε για την παρουσιάστρια ο σοβαρός τραυματισμός του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος, όπως αποκάλυψε το “YES!”,παραλίγο να χάσει από ατύχημα -στο εορταστικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1- το αριστερό του μάτι. Ένας εφιάλτης παρόμοιος που είχε σημαδέψει τη ζωή της Σταματίνας αλλά είχε καταφέρει να τον κρατήσει πολύ καλά κρυμμένο.
Η παρουσιάστρια, όπως παραδέχθηκε, λίγο έλειψε να πάθει πολύ χοντρή ζημιά, βοηθώντας ένα φίλο της. Κι επειδή δεν είχε καταλάβει αρχικά τη σοβαρότητα του προβλήματος, παραλίγο να είχε χάσει το φως της. Στάθηκε όμως τυχερή.

Όταν ήταν μικρή, λοιπόν, η Σταματίνα, περίπου στα 18 της χρόνια, είχε κάνει μαζί με άλλα κορίτσια μια φωτογράφηση για ένα φίλο της ο οποίος σχεδίαζε νυφικά. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, η φωτογράφηση πήγε πάρα πολύ καλά, εκείνη είχε περάσει υπέροχα, όμως επιστρέφοντας στο σπίτι της ξεκίνησε ο εφιάλτης. “Ο φωτογράφος είχε κάνει λάθος ρύθμιση με αποτέλεσμα να πάθω έγκαυμα στα μάτια. Όχι μόνο εγώ αλλά συνολικά έξι κοπέλες”, εξομολογείται η Τσιμτσιλή σοκάροντας τους πάντες.

Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά έπειτα από έξι ώρες περίπου δεν μπορούσε να σταθεί από τον πόνο. “Λες και είχαν πάρει φωτιά τα μάτια μου” ισχυρίζεται. Αμέσως έτεξε το νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθεις αφού οι πόνοι της ήταν αφόρητοι. Επικράτησε συναγερμός, αλλά ευτχώς για εκείνη όλα πήγαν κατ’ ευχήν.
Όπως την ενημέρωσαν οι γιατροί, αν είχε αργήσει να πάει στο νοσοκομείο, ίσως η ζημιά να γινόταν πολύ μεγαλύτερη και -το χειρότερο- μη αναστρέψιμη. “Κινδύνευσα να χάσω την όρασή μου από λάθος φωτισμό”, παραδέχεται. Γι’ αυτό και κλονίστηκε από τη μεγάλη περιπέτεια που έζησε ο Αντώνης Ρέμος.

athensmagazine.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.