ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Παραδόθηκε ο ασυνείδητος οδηγός που σκότωσε και εγκατέλειψε νεαρό παλικάρι…

Παραδόθηκε ο ασυνείδητος οδηγός που σκότωσε και εγκατέλειψε νεαρό παλικάρι το δικηγόρο του, ο ασυνείδητος οδηγός, υπαίτιος θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος στις 22/02 με εγκατάλειψη, και θύμα τον 32άχρονο Αλέξανδρο Γαβριηλίδη.

Ο νεαρός οδηγός, τον οποίο αναζητούσε η Τροχαία Καλλιθέας, ως υπαίτιο θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος, τα ξημερώματα της 22ας Φεβρουαρίου, στην Καλλιθέα,όταν με το τζιπ- Suzuki Jimny που οδηγουσε διεμβόλισε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 32άχρονο Αλέξανδρο Γαβριηλίδη, αναβάτη δικύκλου, τον οποίο εγκατέλειψε αβοήθητο στο οδόστρωμα και διέφυγε, εμφανίστηκε (20/04) στο Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας.

Έπειτα από μεθοδική έρευνα, οι Αστυνομικοί οι οποίοι είχαν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, από βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο έχει καταγραφει η πορεία διαφυγής του οχήματος.

Ωστόσο, εμφανίστηκε (20/04) ο νεαρός άνδρα, κάτοικο νοτίων προαστίων, ο οποίος παραδόθηκε και ομολόγησε ότι οδηγούσε το όχημα και προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα. Από την εξακρίβωση στοιχείων, προέκυψε ότι το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός, ανήκε στον πατέρα του και αναμένεται κατά την απολογία του να διερευνηθεί αν είχε λάβει γνώση για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα. Ο υπαίτιος οδηγός οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.