ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Παντρευόταν και ρωτούσε αν θα υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους!

Μέχρι και τους γάμους επηρεάζει η πορεία των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους εταίρους και της υπογραφής ή όχι μιας οριστικής συμφωνίας.

Ενδεικτικό είναι το ευτράπελο περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες σε εφημερίδα της Πάτρας. Πρωταγωνιστής ήταν ένας νεαρός, που επισκέφθηκε τα γραφεία του τοπικού μέσου για να δώσει την αγγελία του γάμου του καθώς σύντομα πρόκειται να παντρευτεί με την καλή του.

Φτάνοντας στην εφημερίδα και αφού έδωσε τα στοιχεία του, η ερώτηση που έκανε προκάλεσε αίσθηση στους εργαζόμενους που στο μεταξύ του είχαν δώσει τα συγχαρητήρια τους για το ευτυχές γεγονός.

Γεμάτος αγωνία ρώτησε τους δημοσιογράφους αν στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τον γάμο του θα υπάρξει κάποια οριστική συμφωνία ή ρήξη, της χώρας με τους εταίρους.

Όταν οι εργαζόμενοι με την σειρά τους του απάντησαν τι σχέση μπορεί να έχει η πορεία των συζητήσεων με τον γάμο, η απάντηση του ήταν αποστομωτική.

«Έχει και παρά έχει, γιατί πολλοί από τους καλεσμένους μας που έχουμε για το τραπέζι μου λένε ότι δεν έρχονται στον γάμο αυτό το Σαββατοκύριακο, αν δεν υπάρχουν εξελίξεις».

Ο λόγος; Το είπε και αυτό στη συνέχεια. Το… σκέφτονται, λέει, να πάρουν το σχετικό δώρο που απαιτεί το έθιμο, την στιγμή που δεν ξέρουν αν αύριο θα υπάρχει χρήμα στα ταμεία!

Πάλι καλά για την νύφη που ο γαμπρός έδειξε αποφασισμένος να παντρευτεί και να είναι στο μυστήριο ότι και αν γίνει…

kontranews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.