ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Παντρευτείτε για να μην γίνετε Λούμπιτς, λέει στους πιλότους ο επικεφαλής της Turkish Airlines

Μόνο με το γάμο μπορεί να αποφευχθούν αεροπορικές τραγωδίες όπως αυτή της Germanwings, υποιστηρίζει ο Τεμέλ Κοτίλ

Είχε διανύσει περίοδο κατάθλιψης, είχε νοσηλευτεί σε κλινική για να αντιμετωπίσει τα ψυχικά προβλήματά του και λίγες ημέρες πριν την αεροπορική τραγωδία της Germanwings που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο αναζητούσε στον υπολογιστή του τρόπους αυτοκτονίας….

Το όνομα Αντρέας Λούμπιτς ταξίδεψε από στόμα σε στόμα λίγες ώρες αφότου το μοιραίο Airbus συνετρίβη στις Γαλλικές Άλπεις παρασύροντας στο θάνατο 150 ανθρώπους. Από τότε πολλά σενάρια είδαν το φως της δημοσιότητας για τους λόγους οι οποίοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από το δραματικό περιστατικό. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το ενδεχόμενο ο 28χρονος συγκυβερνήτης να είχε χωρίσει λίγο καιρό πριν τη «βουτιά» θανάτου, από την αγαπημένη του, η οποία λέγεται ότι κυοφορεί το παιδί του.

Με αφορμή όλα τα παραπάνω, λοιπόν, ο επικεφαλής της Turkish Airlines θεώρησε σκόπιμο να συμβουλεύσει τους κυβερνήτες της αεροπορικής εταιρίας να παντρευτούν για να μην γίνουν… Λούμπιτς.

Όπως αναφέρουν διεθνή δίκτυα ο Τεμέλ Κοτίλ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για το προσωπικό της εταιρίας εστίασε στην ψυχολογία του Λούμπιτς, λέγοντας ότι «για τους πιλότους, είτε πρόκειται για γυναίκες ή για άνδρες, ο τρόπος ζωής είναι πολύ σημαντικός».

Εξήγησε, λοιπόν, πως αυτό που συνέβη τον περασμένο Μάρτιο οφείλεται στο γεγονός ότι «ο πιλότος είχε χωρίσει από την αγαπημένη του».

Στη συνέχεια, μάλιστα, δήλωσε χαμογελώντας: «Επομένως, καλώ όσους είναι ανύπαντροι να προχωρήσουν προς τον γάμο». Παντρευτείτε, λοιπόν, γιατί… χανόμαστε.

Την ίδια στιγμή, εξέφρασε το παράπονό του για τον χαμηλό αριθμό γυναικών πιλότων στην Turkish Airlines, επισημαίνοντας πως τελευταία μόλις τρεις από τις 86 γυναίκες κατάφεραν να αποκτήσουν άδεια κυβερνήτη.

«Έχουμε μόνο 40 γυναίκες πιλότους στην εταιρία μας. Μακάρι το μισό των 4.000 πιλότων μας να ήταν γυναίκες. Τουλάχιστον το 10% των πιλότων μας θα έπρεπε να είναι γυναίκες, δηλαδή 400 συνολικά. Καλώ όλες τις γυναίκες που ανταποκρίνονται στα κριτήρια να γίνουν πιλότοι», συμπλήρωσε ο Κοτίλ .

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.