ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Παντελής Παντελίδης: Τι διευκρινίζει ο δικηγόρος της Μίνας μετά την αυτοψία στο αυτοκίνητο! [Video]

Εκτός από τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, ο δικηγόρος της Μίνας, ο Ιωάννης Κωλέττης παρέμεινε για δύο ώρες στο χώρο όπου βρίσκεται το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη μαζί με δύο τεχνικούς συμβούλους.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η Βαλεντίνη Ράντη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δικηγόρος εκτιμά πως η ταχύτητα ήταν μεγαλύτερη για τη στροφή και το σημείο. Και αυτό είναι ένα σημείο διαφωνίας των δύο πλευρών, καθώς ο κ. Κωλέττης κάνει λόγο πρώτη φορά για αυξημένη ταχύτητα.

Ο δικηγόρος δεν απάντησε όταν τον ρώτησαν αν μπορεί να βγάλει κάποια συμπεράσματα για τον οδηγό του αυτοκινήτου, αλλά και για το κάθισμα. Δεν μπόρεσαν να συλλέξουν οι ίδιοι στοιχεία από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου, κάτι που έκανε η πλευρά του κυρίου Δέδε, καθώς μεταφέρθηκε ότι δεν έχουν τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό.

Η υγεία της Μίνας όπως μετέφερε ο δικηγόρος της παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή, ενώ όσον αφορά στο αν σκοπεύουν να κινηθούν ώστε να κάνουν κάποιες αγωγές, λένε ότι αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία της Μίνας.

zappit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.