ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Παντελής Παντελίδης: Τα ερωτήματα – φωτιά για το τι συνέβη πριν το τροχαίο!

Δεν σταματούν να έρχονται στο φως νέα στοιχεία για το μοιραίο βράδυ πριν το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες από το “Πρώτο Θέμα” και δείχνουν τον τραγουδιστή να παίζει χαρτιά ενώ έχει κοντά του ένα γεμάτο ποτήρι και την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου στο πλευρό του, φαίνεται πως είναι η αρχή για τις αποκαλύψεις.

Πόσο “φιλικό” ήταν το σπίτι στη Γλυφάδα που βρέθηκε ο Παντελής Παντελίδης; Σε τι κατάσταση βρισκόταν ο τραγουδιστής, λίγο πριν φύγει από το χώρο με το αυτοκίνητό του; Ποιος έβγαλε τις φωτογραφίες από το τραπέζι; Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που έχουν προκύψει.

«Είμαστε φίλοι, έχουμε βγει κι έχω πιει. Θα με αφήσει ο φίλος μου να φύγω, να οδηγήσω, από τη στιγμή που θα δει ότι είμαι χάλια; Είδαμε δύο φωτογραφίες με τις κοπέλες και τον Παντελή. Πώς κυκλοφόρησαν; Ποιος τις έβγαλε; Γιατί μετά από τόσο καιρό; Το σπίτι είναι στη Βουλιαγμένη, πώς βρέθηκαν αλλού;», αναρωτιέται ο φίλος του Παντελή Παντελίδη, Π. Πατσώρης, στην κάμερα της εκπομπής “Αποκαλυπτικά”.

«Πρέπει να βγει η αλήθεια, να δικαιωθούν οι γονείς, να ηρεμήσει η ψυχή του Παντελή», σημειώνει από την πλευρά του άλλος φίλος της οικογένειας, ο Β. Γκιόκας.

 
zappit.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.