ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Παντελής Παντελίδης: Συγκινεί το video του πατέρα του, από τη γιορτή στη μνήμη του τραγουδιστή!

Το αδιαχώρητο έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην καφετέρια του αδελφού τουΠαντελή Παντελίδη. Η οικογένεια έκανε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους θαυμαστές του “Παντέλου” για να τιμήσουν μαζί τη μνήμη του, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Παντελεήμονα και όλοι βρέθηκαν εκεί για να τους στηρίξουν.

Μόλις πέντε μήνες από το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελή, η οικογένειά του προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Η αγάπη όμως, του κόσμου και η φωνή του διάσημου τραγουδιστή που ακούν συνεχώς μέσα από τα ραδιόφωνα τους δίνει κουράγιο. Έτσι ανήμερα της ονομαστικής του εορτής στήθηκε μεγάλη γιορτή στη μνήμη του.

Η μουσική και τα τραγούδια του έπαιζαν στο τέρμα και παρά το πένθος τους, οι γονείς και τα αδέλφια του Παντελή ήταν εκεί, ανάμεσα σε ανθρώπους που λάτρευαν τον Παντελή ως το τέλος. Ο πατέρας του αδικοχαμένου τραγουδιστή μάλιστα, ανέβασε στο Facebook ένα video γράφοντας “λατρεία” και δείχνοντας ξεκάθαρα την αγάπη του κόσμο. 

Λίγο νωρίτερα, θαυμαστές και θαυμάστριες του, άφησαν μπαλόνια στον ουρανό φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του για να τον τιμήσουν για τη γιορτή του. Φίλοι του Παντελή Παντελιδη έβαλαν “τέρμα” τη μουσική κλείνοντας τον δρόμο με τα αυτοκίνητα τους με τους φίλους του γνωστού τραγουδιστή να τραγουδάνε τα τραγούδια που αγκάλιασαν χιλιάδες άνθρωποι. (δες εδώ)

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.