ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πάνος Καλλίτσης:«Το ασθενοφόρο με βρήκε όρθιο»

Πρώτη φορά μετά την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε την μέρα των Τριών Ιεραρχών ο Πάνος Καλλίτσης μιλάει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα για τα δραματικά λεπτά που έζησε αυτός και η σύζυγος του Έλενα Χριστοπούλου μπροστά από τις κάνες των δράστων.

Ο γνωστός κομμωτής αποκαλύπτει τα όσα διαγραμμίστηκαν στο γκαράζ του σπιτιού του στο Κολονάκι , πριν αλλά και μετά δεχθεί τρεις σφαίρες στο σώμα του. «Άκουσα τους πυροβολισμούς και ασυναίσθητα μου βγήκε η φράση στην καρδια ρε; Όλο αυτό που έδωσε δύναμη για σπρώξω τον δράστη και να βρει η γυναίκα μου έξω να φωνάξει και να γίνει σαματάς. Μέτα μου έριξαν άλλες δύο σφαίρες στα πόδια για να πέσω κάτω , εγώ όμως δεν έπεσα.Δε πίστεψα ούτε μια στιγμή ότι θα πεθάνω. Το ασθενοφόρο με βρήκε όρθιο»

Ο Πάνος Καλλίστης θέλησε να ξεκαθαρίσει τα όσα ειπώθηκαν για τα αίτια της επίθεση που δέχτηκε «Όποιος με ξέρει γνωρίζει ότι δεν πίνω και δεν καπνίζω. Δεν έχω πιστωτικές κάρτες , δεν χρωστάω , δεν έχω δάνεια και δεν έχω μπει στο Τειραίσια. Δεν έχω κάνει κακό σε άνθρωπο γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία μου»

newsbomb.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.