ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πάνος Βλάχος “Παιχνίδια των παιδιών” στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου!

Ο πρώτος προσωπικός δίσκος του Πάνου Βλάχου με τίτλο «Παιχνίδια των παιδιών» παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου 2015 στην κατάμεστη Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.
Αν κι έγινε ευρέως γνωστός ως ηθοποιός, ο Πάνος Βλάχος χθες μοιράστηκε με φίλους, γνωστούς κι αγνώστους το τραγουδοποιητικό του ταλέντο, παίζοντας και τραγουδώντας τα καινούρια του τραγούδια, καθώς και άλλα που τον «χαρακτήρισαν». Την παρουσίαση προλόγισε ο παραγωγός Ηλίας Μπενέτος, εκ μέρους του Ogdoo Music Group. 

Επίσημοι καλεσμένοι του Πάνου Βλάχου επί σκηνής ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Χριστίνα Μαξούρη & η Ιωάννα Λέκκα, που συμμετέχουν στο δίσκο και τραγούδησαν μαζί με τον Πάνο τα τραγούδια τους και άλλα αγαπημένα τους. Ο ίδιος, με το κιθαρόνι του, παρουσίασε όλα τα υπόλοιπα, μεταξύ αυτών και τα «Πρίγκιπας», «Μάγισσα», «Καμαρίνι». Στο παιχνίδι που διαδραματίστηκε στη σκηνή, έλαβαν μέρος και αρκετοί φίλοι του που παραβρέθηκαν, προσκλήθηκαν και συνέβαλαν καθένας με τον τρόπο του στην ούτως ή άλλως εορταστική ατμόσφαιρα! 

Η αρχή έγινε με τη Μιρέλα Πάχου, την «ομόσταυλη με τον Πάνο, καθώς και οι δύο εκδίδουν τους δίσκους τους από το Ogdoo Music Group», όπως είπε ο Μίλτος Πασχαλίδης και ακολούθησαν η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Χρήστος Νικολόπουλος, που ελλείψει μπουζουκιού έπαιξε κιθαρόνι, ο Γιώργος Μαργαρίτης με τον οποίο ο Πάνος Βλάχος συνεργάστηκε στο θέατρο τη σαιζόν που πέρασε, ο συνθέτης και ηθοποιός Άγγελος Τριανταφύλλου & τέλος η Μελίνα Ασλανίδου. Όλοι τους έπαιξαν ή τραγούδησαν ό,τι τους ζητήθηκε από το κοινό, απογειώνοντας το κέφι. 

Τις ενορχηστρώσεις του live, αλλά και του δίσκου, έκανε ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης, ενώ όλοι οι μουσικοί που έπαιξαν συμμετείχαν και στο δίσκο. Πρόκειται για τους Κώστα Παρίσση στις κιθάρες, Ανδρέα Τράπαλη στο βιολί, Άκη Κατσουπάκη στο πιάνο, Μίμη Ντούτσουλη στο μπάσο, Γρηγόρη Συντρίδη στα τύμπανα. Ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης έπαιξε επίσης κιθάρες. 

Εκτός από τους προαναφερθέντες και το κοινό, στην παρουσίαση παραβρέθηκαν πολλοί συνεργάτες του Πάνου Βλάχου από το θέατρο και την τηλεόραση, όπως ο Γιάννης Μπέζος, η Ναταλία Τσαλίκη, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Γιάννης Ζουγανέλης η Τζένη Θεωνά κ.ά., γνωστοί καλλιτέχνες από το μουσικό χώρο, όπως ο Δήμος Αναστασιάδης, ο Παντελής Αμπαζής, ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, ο Πάνος Παπαϊωάννου κ.ά., μουσικοί που έπαιξαν στο δίσκο, αλλά όχι στο live, όπως ο Θύμιος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Σινάνης & ο Γιώργος Κατσίκας, καθώς και δημοσιογράφοι. Παρών, επίσης, και ο ιδρυτής του Ogdoo Music Group, Νίκος Αναγνωστάκης.
 

Ο δίσκος «Παιχνίδια των παιδιών» κυκλοφορεί στα καταστήματα δίσκων και τις ψηφιακές πλατφόρμες από το Ogdoo Music Group.
LOGO MIKRO
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.