ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πανέτοιμος για το 8Χ8 ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Πανέτοιμος και αποφασισμένος να κάνει το 8 στα 8 είναι ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος το Σάββατο στις 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» θα παίξει με το Μαρούσι, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στον όμιλο νότου μπάσκετ με καρότσι.

Η ομάδα μας προετοιμάζεται χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και μάλιστα ο Μανώλης Ευσταθίου θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ η διοίκηση καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να αγωνιστεί στα βόρεια προάστια και ο Κώστας Ζαραγκότας. Το «παρών» θα δώσουν κανονικά ο Μανώλης Στυλιανακάκης και ο Νίκος Δαούλας και ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θέλει να προσθέσει ακόμη ένα ροζ φύλλο στη συλλογή του, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του προς τον τίτλο.

ΣΤΟΝ TOP FM ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΡΟΥΣΙ- Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ

Η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από τον TOP FM (102.4), το προσεχές Σάββατο στις 16:00. Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος του συλλόγου και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου και οι συνεργάτες του, ευχαριστούν θερμά τον ιδιοκτήτη του σταθμού Παναγιώτη Διακοφώτη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι εμπράκτως αποδεικνύουν την αγάπη τους για το σύλλογο.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.