ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πανέμορφη χορεύτρια κάνει σπαγγάτo και σπάει τη μύτη της στο πάτωμα κατά τη διάρκεια εκπομπής

Η πίστα γέμισε με αίματα, η όμορφη χορεύτρια έτρεξε στα παρασκήνια πιάνοντας τη διαλυμένη μύτη της που έσταζε.

Το σόου της ρωσικής τηλεόρασης «So you think you can dance» ήταν σε εξέλιξη και είχε καθηλώσει εκατομμύρια θεατές. Ήταν η σειρά της 23χρονης Ekaterina Kondrashina να ανέβει στην πίστα και να χορέψει. Οι κριτές περίμεναν να βαθμολογήσουν.

Η Ekaterina εμφανίσθηκε. Φορούσε ένα γαλάζιο απλό φόρεμα που τόνιζε το υπέροχο και γυμνασμένο κορμί της. Ήταν ξυπόλητη. Χαμογέλασε στους κριτές και στο κοινό. Το πανέμορφο πρόσωπο της έλαμψε όταν ξεκίνησε η μουσική. Άρχισε να χορεύει. Προετοιμαζόταν 2 ολόκληρους μήνες, μέρα νύχτα, για αυτό το χορευτικό νούμερο. Ήθελε να κερδίσει το πρώτο βραβείο των 3.000.000 ρουβλιών (περίπου 50.000 ευρώ) για να ανοίξει μια σχολή χορού στην πόλη της το Κρασνονταρ.

Ο χορός της ήταν αισθησιακός και συνάμα σκληρός. Κάποια στιγμή κάνει ένα άλμα και προσγειώνεται με σπαγγάτ στο πάτωμα. Δεν υπολογίζει καλά και το μέτωπο της χτυπάει με σφοδρότητα. Αμέσως το κόκαλο της μύτης της γίνεται θρύψαλα και αρχίζουν να τρέχουν αίματα. Ο πόνος ήταν φριχτός. Η Ekaterina όμως εκστασιασμένη δεν σταματά.

Ολοκληρώνει το νούμερο της και στη συνέχεια όταν οι κριτές περιμένουν να σηκωθεί και να χαιρετήσει εκείνη κάθεται στο πάτωμα και πιάνει τη μύτη της που έτρεχε ακατάσχετα αίμα. Σηκώνεται και πάει στα παρασκήνια.

Το αίμα δεν σταματούσε, η μύτη είχε πρηστεί και η Ekaterina δάκρυζε από τον πόνο. Χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η όμορφη χορεύτρια στη συνέχεια επανήλθε στο στούντιο για να συνεχιστεί η εκπομπή.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.