ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ WIND: ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

Συνάδελφοι,

είμαστε  στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο αγώνας που δόθηκε από εργαζόμενη με το Σωματείο μας για την καταβολή από την διοίκηση της Wind επιδόματος γάμου σε αρχηγούς μονογονεϊκών οικογενειών στέφθηκε με επιτυχία.

Αρχικώς η διοίκηση αρνούνταν επιμόνως την καταβολή του, με αποτέλεσμα να κινηθούμε προς το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας. Η Ειδική Γραμματεία του Σ.ΕΠ.Ε όμως γνωμοδότησε υπέρ της συναδέλφου, οπότε η εταιρία εξαναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει και να κινηθεί ως όφειλε.

Όσοι συνάδελφοι είναι αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών και δεν λαμβάνουν το επίδομα, παρακαλούνται να έρθουν σε επαφή με τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου μας για να τους ενημερώσουμε σχετικά.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι οι εργαζόμενοι, -ες που διεκδικούν συλλογικά μπορούν να νικήσουν. Το Σωματείο είναι το όπλο μας για μια συλλογική αντίσταση και δράση. Όσο πιο πολύ το ενισχύουμε, αποκρούοντας τον φόβο και την ανάθεση, τόσο πιο γρήγορα θα φτάνουμε στην επίτευξη των στόχων μας ως εργαζόμενοι και συνάδελφοι. Τέλος, θέλουμε να συγχαρούμε τη συνάδελφο για τη στάση και τον αγώνα που έδωσε για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της. Θα είμαστε στο πλευρό κάθε συναδέλφου που αδικείται, αγωνίζεται και διεκδικεί.

www.pasetim.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.