ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πανελληνιο Σωματειο Εργαζομενων Wind: ΑΘΩΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗ

Συνάδελφοι,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η συνάδελφός μας και μέλος του Σωματείου Όλγα Κολιούση αθωώθηκε ως προς όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονταν για άσκηση παράνομης βίας (!) στην κινητοποίηση της 6ης Αυγούστου 2009 ενάντια στις απολύσεις και το outsourcing.
 
Το Σωματείο μας, παρά τις απόπειρες διώξεων και ποινικοποίησης της δράσης του από τη διοίκηση και τα δικαστήρια, παραμένει δυνατό και ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο με τη ουσιαστική μας συμμετοχή στις συλλογικές διαδικασίες και την αλληλεγγύη.
 
Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις/τους συναδέλφους, εργαζόμενες,-ους στηWind και αλληλέγγυες,-ους που στήριξαν έμπρακτα τον αγώνα για την παύση των διώξεων ενάντια στην Ο. Κολιούση και γενικότερα τον αγώνα ενάντια στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης.
 
Συνεχίζουμε δυναμικά στοχεύοντας στην υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας με βάση τις ανάγκες μας και στην υπεράσπιση των θέσεων εργασίας και σας καλούμε να είστε όλοι συμμέτοχοι στην επίτευξή τους.
 
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
ΤΟ Δ.Σ.
 
 
 
 
 
 
 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.