ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πανελλήνιες 2016: Θέματα και απαντήσεις για Αρχές Οικονομικής Θεωρίας Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2016 – Δείτε τα θέματ και τις απαντήσεις για Αρχές Οικονομικής Θεωρίας: Διαβάστε όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις Πανελλήνιες 2016 και τα εξεταζόμενα μαθήματα. Σήμερα Τετάρτη 25 Μαϊου συνεχίζονται οι πανελλαδικές εξετάσεις με το μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής. Δείτε όλες τις πληροφορίες στο επίσημο site του Υπουργείου Παιδείας.

Στο δρόμο για τις Πανελλήνιες 2016, θα πρέπει να ακολουθήσετε στρατηγική για την σωστή κατανομή του χρόνου σας, και κάποιους βασικούς κανόνες, που θα διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό τους βαθμολογητές, ώστε να μην θεωρήσετε κατόπιν ότι αδικηθήκατε. Κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν ακριβώς το εξεταστικό κέντρο, στο οποίο εξετάζονται και να γνωρίζουν την ακριβή διεύθυνση, ώστε να είναι έγκαιρα παρόντες, για να μην χάσουν την εξέτασή τους. Οι υποψήφιοι για τιςΠανελλήνιες θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους το δελτίο εξεταζομένου που έχουν πάρει από τα Λύκειά τους.

Σήμερα Τετάρτη 25 Μαϊου, οι Πανελλήνιες – Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 συνεχίζονται με το μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής. Το newsit.gr θα σας παρουσιάζει τις εκφωνήσεις των θεμάτων και σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Πουκαμισάς θα δημοσιεύει τις προτεινόμενες απαντήσεις – λύσεις.

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες απαντήσεις στα θέματα για το μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

Δείτε εδώ τα θέματα για το μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.