ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Άννα Παναγιωτοπούλου – Αλέξανδρος Ρήγας: Η εξέλιξη που ανατρέπει τα δεδομένα στην κόντρα τους! [Video]

Η απρόσμενη κόντρα της Άννας Παναγιωτοπούλου με τον Αλέξανδρο Ρήγα πήρε τεράστιες διαστάσεις τις τελευταίες μέρες. 

Ωστόσο, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξανδρου Ρήγα με την εκπομπή “Καλημερούδια”, φαίνεται πως έχουμε εξελίξεις που οδηγούν σε εκτόνωση της κόντρας. Ο Αλέξανδρος Ρήγας αποκάλυψε ότι συναντήθηκαν με τη Άννα Παναγιωτοπούλου και σχεδόν τα βρήκαν. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

«Επειδή με πείραξε πολύ γι’ αυτό ήταν τόσο εκτενής η επιστολή και είχε τόσες πολλές λεπτομέρειες. Πιστεύω ήταν μια άτυχη στιγμή της Άννας. Θεώρησα ότι έπρεπε να προστατεύσω τον εαυτό μου λέγοντας τη δική μου αλήθεια. Η Άννα είναι ένας άνθρωπος που μου έχει χαρήσει μεγάλες επιτυχίες, οπότε μέσα μου έχω βαθιά αισθήματα. Όταν το έγραφα ένιωθα άβολα. 
Επικοινώνησα με την Άννα και βρεθήκαμε. Μου έδωσε τον λόγο της ότι θα ανακαλέσει με κάποιον τρόπο. Ελπίζω και θέλω να το κάνει και για το δικό μου το καλό γιατί δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται τα πράγματα. Η Άννα έχει μια πορεία μέσα στο θέατρο με ήθος και αξιοπρέπεια και αισθάνομαι ότι δεν μας αξίζουν τέτοια πράγματα. 
Τα δικαιώματα είναι στην κατοχή μου και όπως είπα και στην Άννα είναι στη διάθεσή της να το κάνει και ξέρω ότι το αγαπάει. Το κακό είναι ότι το αγάπησα κι εγώ».

zappit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.