ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Τροχαίο ατύχημα πριν την πρεμιέρα της!

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη λίγο πριν την πρεμιέρα της στον Πολυχώρο «Vault» ηΑλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η γνωστή ηθοποιός είχε μια περιπέτεια στο δρόμο (και συγκεκριμένα στη Βασιλίσσης Σοφίας) με το αυτοκίνητό της, αλλά ευτυχώς είναι πολύ καλά στην υγεία της. Η ίδια, μάλιστα, με μια ανάρτησή της στο Facebookενημέρωσε τους θαυμαστές της για το περιστατικό.

“Και λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα μου,ήρθε μια -κατά τα αλλά συμπαθέστατη κυρία – κι έπεσε με το αυτοκίνητο της πάνω στο δικό μου ε και μιας και είναι και η εποχή μου το κανε ελαφρώς καλοκαιρινό!!! Λαμαρίνες είναι φτιάχνονται, ευτυχώς εμείς δεν πάθαμε τίποτα άλλα άλλο κακό να μη μας βρει! Περίεργες πάντως μέρες και για μας προσωπικά -από όσα συζητάω με τους φίλους μου-, και για τη χώρα γενικά… Τι να πω…;”, έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα της περιγράφοντας το περιστατικό.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πάντως δεν πτοήθηκε και το ίδιο βράδυ ανέβηκε στη σκηνή και έκανε μια εντυπωσιακή πρεμιέρα με την παράσταση “Επάγγελμα Πόρνη” της Λιλής Ζωγράφου, σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι.

tlife.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.