ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

“Παίζουμε Μπιτς Βόλεϊ για τους Σαμαρείτες μας”

Ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης Τελχινίς διοργανώνει το Σάββατο 29 Αυγούστου τουρνουά μπιτς βόλεϊ 4×4 (4 εναντίον 4) προς τιμήν του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με την επωνυμία “Παίζουμε Μπιτς Βόλεϊ για τους Σαμαρείτες μας”.
Οι Σαμαρείτες τα τελευταία χρόνια καλύπτουν υγειονομικά τους αγώνες βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ στη Ρόδο, φροντίζουν την ασφάλεια των αθλητών και προσφέρουν, όταν χρειαστεί, τις πρώτες βοήθειες. Τα σωματεία βόλεϊ αναγνωρίζουν το σημαντικό έργο των Σαμαρειτών και θέλοντας να το ενισχύσουν διοργανώνουν αυτό το τουρνουά το οποίο έχει μοναδικό σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων από αγωνιζόμενους, χορηγούς και θεατές ώστε να αγοραστεί φαρμακευτικό υλικό για τις ανάγκες τους.
Στο τουρνουά που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (29/8), από τις 5:30μμ – 9:00μμ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα, θα αγωνισθούν μικτές ομάδες των 4 ατόμων (τουλάχιστον οι 2 θα είναι γυναίκες).
Οι ομάδες που θέλουν να αγωνισθούν στο τουρνουά, μπορούν να το δηλώσουν, λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά ενώ όσοι επιθυμούν να γίνουν αρωγοί σ’ αυτή μας την προσπάθεια μπορούν να  επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές στο τηλ.: 6974045274.

samareites

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.