ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Ο παιδικός μου έρωτας παντρεύτηκε άντρα. Αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν είναι gay»! Απίστευτη εξομολόγηση αναγνώστριας

Πριν από μερικές εβδομάδες έλαβα ένα πανέμορφο χειρόγραφο προσκλητήριο για γάμο που με πληροφορούσε ότι ο σχολικός μου έρωτας παντρευόταν τον εδώ και πολύ καιρό φίλο του. 

Όπως καταλαβαίνετε ο σχολικός μου γκόμενος είναι gay και εγώ ήμουν η κοπέλα του τα τελευταία χρόνια του Λυκείου. Με το πέρασμα των χρόνων σκεφτόμουν καμιά φορά τη σχέση μας. Ήταν η πρώτη σοβαρή μου σχέση, το πρώτο αίσθημα ερωτικής αγάπης αλλά ήταν τόσο διαφορετική από όσων άλλων ξέρω. ΄Ταν εξαιρετικά περίπλοκη, όπως είναι κα τα συναισθήματά μου για τις συνέπειες που είχε πάνω μου.

Η σχέση μας ξεκίνησε όταν του ζήτησα να πάμε μαζί σε ένα σχολικό χορό. Εκεί φιληθήκαμε για πρώτη φορά και ήμουν υπερευτυχισμένη. ΄Ταν από τους πιο ωραίους στο σχολείο και με φίλησε μπροστά σε όλους και ήταν σαν ταινία.

Και έτσι ήταν από εκεί και πέρα. Κάποιος ο οποίος ήταν σε άρνηση για τη σεξουαλικότητα του φίλου μου θα έλεγε πως ήμαστε το ιδανικό ζευγάρι.

Τα δύσκολα ξεκίνησαν όταν κατάλαβα πως για το σεξ, δε μοιραζόμασταν τα ίδια συναισθήματα. Πάντα προσπαθούσε να αποφύγει το ζήτημα αυτό, το οποίο ήταν σημαντικό για εμένα. Ήξερα ότι είναι gay, αν και ποτέ δεν το είπε αλλά ήταν κατανοητό. Έτσι, ήξερα ότι ποτέ δε θα ήθελε να κάνει σεξ μαζί μου, παρ’όλα αυτά εγώ συνέχιζα να πιέζω το θέμα. 

Παρ’όλα αυτά, ειλικρινά πιστεύω ότι αγαπιόμασταν, αλλά με διαφορετικούς τρόπους.

athensmagazine.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.