ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Παγώνει το αίμα» η δορυφορική φωτογραφία του τυφώνα Μάθιου

Από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκε, πολλοί χρήστες άρχισαν να μιλούν για «κακό οιωνό»

Οι κάτοικοι της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ συρρέουν μαζικά σε καταστήματα, σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα για να προμηθευτούν τα απαραίτητα προκειμένου να υποδεχτούν προετοιμασμένοι τον τυφώνα Μάθιου, ο οποίος συνεχίζει την φονική του προέλαση προς την Φλόριντα.

Στο μεταξύ, μια ανατριχιαστική δορυφορική φωτογραφία του τυφώνα που έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή σε 17 άτομα, στη Δομινικανή Δημοκρατία και την Αϊτή, κάνει τον γύρο του διαδικτύου παγώνοντας το αίμα των χρηστών στα social media.

Στην φωτογραφία αυτή που τραβήχτηκε από έναν δορυφόρο της NASA εχθές το πρωί, ο τυφώνας έχει το σχήμα ενός χαμογελαστού κρανίου με ένα κόκκινο λαμπερό μάτι. Αυτό το παράξενο και δυσοίωνο σχήμα είχε ο τυφώνας την Τρίτη λίγο πριν χτυπήσει την Αϊτή, αναφέρει η Daily Mail, επισημαίνοντας ότι το μάτι στο κέντρο του κρανίου αντιπροσωπεύει το πραγματικό μάτι της καταιγίδας, το οποίο γεωγραφικά αντιστοιχεί στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Λες Κάγιες.

Από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκε η φωτογραφία, πολλοί χρήστες άρχισαν να μιλούν για κακό οιωνό που προμηνύει αύξηση της ήδη μακριάς λίστας των θυμάτων.

 

 ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.