ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πάει στα δικαστήρια τον Γιαννακόπουλο η Ευρωλίγκα!

Την πρόθεση της Ευρωλίγκας να κινηθεί νομικά εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για τη φραστική επίθεση στους διαιτητές του Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ, αποκάλυψε ο Τζόρντι Μπερτομέου! 

Δεν μένει μόνο στο υπέρογκο πρόστιμο (σ.σ. 150.000 ευρώ) κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου η Ευρωλίγκα, για τη φραστική επίθεση στους διαιτητές του τρίτου προημιτελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο ΟΑΚΑ! 

 Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Τζόρντι Μπερτομέου στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Cope», η διοργανώτρια αρχή αναμένεται να κινηθεί και νομικά εναντίον του πρώην προέδρου της «πράσινης» ΚΑΕ, προκειμένου όπως είπε να: «προστατέψει τους διαιτητές της».

«Αρχίζω να πιστεύω ότι οι κανονισμοί δεν είναι ο δρόμος για να επιλύονται τέτοιου τύπου καταστάσεις και πως θα πρέπει να πάμε όχι πειθαρχικά, αλλά με άλλες αποφάσεις. Στο περιβάλλον της οικογένειας του μπάσκετ αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Η κίνηση που έκανε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πάει πολύ παρακάτω. 

Εμείς θα μελετήσουμε τις κινήσεις μας και προαναγγέλλω πως θα κάνουμε νομικές ενέργειες κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού για να προστατεύσουμε τους διαιτητές μας», δήλωσε για το συγκεκριμένο θέμα ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας.

sport-fm.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.