ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΑΕ Ατρόμητος προς την Αστυνομία: «Βρείτε και συλλάβετε τους οπαδούς μας»

Σε μια κίνηση που θα συζητηθεί προχώρησε η ΠΑΕ Ατρόμητος αφού κατέθεσε αίτημα προς τις Αστυνομικές Αρχές να γίνει η χρήση του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στο γήπεδο του Περιστερίου προκειμένου να βρεθούν και να συλληφθούν οι οπαδοί που πέταξαν τις κροτίδες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση του Ατρομήτου δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι κάνει πράξη την επιθυμία της για αλλαγή στο χώρο του ποδοσφαίρου, καλεί την αστυνομία να βρει και να συλλάβει τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι εκτόξευσαν δύο κροτίδες στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση των Περιστεριωτών

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος κατέθεσε αίτημα στις Αστυνομικές Αρχές να γίνει χρήση των Ηλεκτρονικών Καμερών του γηπέδου Περιστερίου για να εντοπιστεί εκείνος ή εκείνοι που προχώρησαν στη ρίψη δύο κροτίδων εντός του αγωνιστικού χώρου κατά την χθεσινή αναμέτρηση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και ως αποτέλεσμα είχε τις ισάριθμες (προσωρινές) διακοπές ώστε να επιληφθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Η πρωτοβουλία μας αυτή αποτελεί προληπτικό μέτρο αφενός για την προστασία του γηπέδου Περιστερίου και αφετέρου για την αποφυγή τραυματισμού αθλητή από τη ρίψη τέτοιων αντικειμένων.

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.