ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η για το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕΒΕΝ ΣΑΙΝΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

 

1ο   ΤΟΥΡΝΟΥΑ     ΣΕΒΕΝ ΣΑΙΝΤ   ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

Το   Δ.Σ.  τoυ ΑΣΤΙΡ στο πλαίσιο του αναπτυξιακού του προγράμματος, που αφόρα το γυναικείο ποδόσφαιρο, συνδιοργανώνει,  με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τουρνουά «ΣΕΒΕΝ ΣΑΙΝΤ» γυναικών, ανοίγοντας  έτσι  την αυλαία  για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο  2015-2016.

Η συμμέτοχη στους αγώνες είναι ελεύθερη και μπορούν να λάβουν μέρος με δήλωση  συμμετοχής τους, οποίες γυναίκες επιθυμούν καθώς οι αθλήτριες που θα αγωνισθούν δεν χρειάζεται  να έχουν Δελτίο ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ και ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ 

Η κάθε ομάδα που θα συμμετάσχει θα αποτελείται από 7-10  ποδ/στριες μεγαλύτερες των 12 χρόνων. Οι  ομάδες  θα  πρέπει να γνωστοποιήσουν στο e-mail συλλογου μας [email protected] , έως  τις 16/10/2015 και ώρα 14.00, το ρόστερ τους (ονοματεπώνυμο αθλητριών, και   τον  υπεύθυνο    της  ομάδας τους  καθώς και ένα  τηλέφωνο επικοινωνίας). Η κάθε ομάδα πρέπει να προσκομίζει συνολική κατάσταση υγείας νόμιμα θεωρημένη από γιατρό ή υπεύθυνη δήλωση του υπεύθυνου της ομάδας ότι όλες οι συμμετέχουσες αθλήτριες είναι υγιείς.

Κανονισμοί αγωνων

Κάθε ομάδα θα αγωνίζεται  με 7 ποδ/στριες με δικαίωμα τριών (3) αλλαγών. Η διάρκεια  του  αγώνα  είναι δύο ημίχρονα  των  7.30  λεπτών,  χρονομετρημένα, με πεντάλεπτη   ανάπαυλα. Οι διαστάσεις του γηπέδου θα είναι από περιοχή σε περιοχή και σε όλο το πλάτος του γηπέδου (περίπου 80μΧ60μ). Νικήτρια  αναδεικνύεται   η ομάδα η οποία σημείωσε τα περισσότερα τέρματα σε βάρος της άλλης. Σε περίπτωση  ισόπαλου  αποτελέσματος νικήτρια  ομάδα αναδεικνύεται  η ομάδα που κέρδισε   τα περισσότερα  ΚΟΡΝΕΡ  και σε περίπτωση που υπάρχει ισοπαλία και στα κόρνερ  νικήτρια ομάδα αναδεικνύεται αυτή που κέρδισε τα περισσότερα  ΦΑΟΥΛ. Σε περίπτωση νέας ισοπαλίας, η νικήτρια ομάδα ανακηρύσσεται μετά από εκτέλεση  τριών  επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι) με τη διαδικασία που προβλέπει η παρ.9 του  άρθρου 20 του ΚΑΠ.

Σε περίπτωση  αποβολής ποδ/στριας από τον  αγώνα για έναν από τους λόγους που προβλέπονται από το άρθρο 10  του  Π.Κ. και τιμωρούνται με ποινή μίας αγωνιστικής ημέρας, η ποδ/στρια  αυτή δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνισθεί στον αμέσως επόμενο αγώνα της ομάδας της στο σέβεν-σαιντ.

Σε περίπτωση  αποβολής  ποδ/στριας  από τον αγώνα για έναν από τους λόγους που προβλέπονται από το άρθρο 10  του  Π.Κ. και τιμωρούνται με ποινή δύο  /2/ ή και περισσοτέρων αγωνιστικών ημερών ο ποδ/στρια αυτή δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνισθεί σε κανένα άλλο αγώνα του σέβεν-σάιντ της περιόδου  2015-2016.

Τον  οποιοδήποτε  αποκλεισμό ποδ/στριας  από τους περαιτέρω αγώνες θα αποφασίζει  η επιτροπή αγώνων σέβεν-σαιντ που θα ορισθεί από τους διοργανωτές. Η ως άνω επιτροπή θα επιλύει και κάθε άλλο θέμα που θα δημιουργείται κατά  την διάρκεια των παραπάνω  αγώνων  του σεβεν-σαιντ.

Οι  αγώνες  θα διεξαχθούν , ΚΥΡΙΑΚΗ 18\10\2015 σε ώρες και γήπεδο που θα ορισθούν μετά την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής. Οι δηλώσεις συμμετοχής  πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Παρασκευή  16 Οκτωβρίου  2015  και ο καθορισμός των αγώνων  θα   γίνει το βράδυ  της ίδιας ημέρας και ώρα  18.00. Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:

6944286331 -Βασιλαράς Μιχάλης

6932458303 -Χατζηαντωνίου Βαγγέλης

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.