ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Όχι κι εσείς: ο Κέρμιτ και η Μις Πίγκι πήραν διαζύγιο

Ακολουθώντας τη… μόδα της εποχής, ο Κέρμιτ ο βάτραχος και η Μις Πίγκι, ανακοίνωσαν, χθες, το τέλος της σχέσης τους σαν ερωτικό ζευγάρι. Και φαίνεται ότι φταίει η Πίγκι για αυτό.

Η Μις Πίγκι, σωστή ντίβα της showbiz, ανέβασε μία δήλωση στους λογαριασμούς της στα social media, με την οποία ανακοίνωσε ότι οι προσωπικές ζωές των δύο σταρ του The Muppets είναι, πλέον, “διαφορετικές και ξεχωριστές”. Την ίδια δήλωση μοιράστηκε και ο Κέρμιτ.

Ξεκαθάρισαν, πάντως, σαν καλοί επαγγελματίες, ότι θα συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί “στην τηλεόραση και σε όλα τα μέσα που υπάρχουν ή που θα δημιουργηθούν, για πάντα, σε όλο το σύμπαν”.

kermit-piggy

Οι μοναδικές διαφορές ανάμεσα στις δηλώσεις των δύο είναι μικρές, αλλά σημαντικές:

Α. Η Μις Πίγκι ξέρει από business

“Θα βλέπουμε άλλους ανθρώπους, γουρούνια, βατράχους κ.α. Αυτό είναι το μοναδικό μας σχόλιο για αυτό το προσωπικό θέμα. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας”, έγραψε ο Κέρμιτ.

“Θα βλέπουμε άλλους ανθρώπους, γουρούνια, βατράχους κ.α. Αυτό είναι το μοναδικό μας σχόλιο για αυτό το προσωπικό θέμα… εκτός αν υπάρξει η κατάλληλη προσφορά. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας”, διαφοροποιήθηκε η Μις Πίγκι.

Άλλωστε, μία παρουσιάστρια ολόκληρου night show ξέρει πώς να βάζει “πιπέρι” στα πράγματα…

Β. Ο Κέρμιτ ρίχνει το φταίξιμο στην Πίγκι

“Μετά από προσεκτική σκέψη, στοχαστική εξέταση και αρκετές λογομαχίες, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να τερματίσουμε τη ρομαντική μας σχέση”, έγραψε η Μις Πίγκι.

“Μετά από προσεκτική σκέψη, στοχαστική εξέταση και αρκετές λογομαχίες, η Μις Πίγκι πήρε τη δύσκολη απόφαση να τερματίσει τη ρομαντική μας σχέση”, ξεκαθάρισε ο Κέρμιτ.

Ποιον να πιστέψουμε εμείς; Αν κρίνουμε από το παρελθόν των δύο, μάλλον τον αγαπημένο μας Βάτραχο!

Κέρμιτ και Μις Πίγκι είχαν παντρευτεί στο Broadway
Κέρμιτ και Μις Πίγκι είχαν παντρευτεί στο Broadway

Οι θαυμαστές του ζευγαριού, αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, είχαν πολλές και διαφορετικές αντιδράσεις, στο άκουσμα της είδησης.

Κάποιοι δεν χωνεύουν το τέλος μιας σχέσης που έμοιαζε ιδανική (βάτραχος και γουρούνι είναι ζευγάρι από τα λίγα) και γράφουν ότι έχασαν την πίστη τους στον έρωτα. Άλλοι δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν την κίνησή τους, μήπως κερδίσουν ένα ραντεβού με τον Κέρμιτ ή την Πίγκι. Οι περισσότεροι σχολιάζουν με πινελιές πηγαίου χιούμορ:

“Δεν θα έλεγα τίποτα, αλλά άκουσα ότι το αυτοκίνητο του Φόζι του Αρκούδου εθεάθη στον δρόμο έξω από το σπίτι της Μις Πίγκι, πολύ νωρίς, πολλά πρωινά”, γράφει μία… παρατηρητική κυρία.

“Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να φας μπέικον με το πρωινό σου πλέον;”, ρωτά μία άλλη, τον Κέρμιτ.

Με τα (φανταστικά) παιδιά τι θα γίνει;
Με τα (φανταστικά) παιδιά τι θα γίνει;

Και είναι και οι πιο κυνικοί που σε όλο αυτό βλέπουν μόνο μία προσπάθεια διαφήμισης του νέου σόου των Muppets (το οποίο κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο, τις Τρίτες, στις 8 το πρωί, στο ABC, αλλά αυτό δεν είναι δικής μας δουλειά).

www.pathfinder.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.