ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συγκινητικό: Όταν το νοσοκομείο είπε στον 96χρονο οτι δεν μπορεί να νοσηλευτεί στο ίδιο δωμάτιο με τη γυναίκα του, αυτός απάντησε πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μείνει λεπτό μακριά της.

Υπάρχουν ζευγάρια που έζησαν μαζί μια ολόκληρη ζωή. Αποδέχτηκαν ο ένας τις ατέλειες του άλλου, προσάρμοσαν την καθημερινότητα τους κι έμειναν μαζί γεμάτοι αγάπη και στοργή. Φανταστείτε, λοιπόν, πόσο δύσκολο είναι τέτοιοι άνθρωποι να αναγκάζονται να αποχωριστεί ο ένας τον άλλο!

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Tom και της Arnisteen Clark από το Fayetteville της Georgia!

Πριν λίγες μέρες, το ζευγάρι χρειάστηκε να εισαχθεί στο χειρουργικό ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου Piedmont. Και δεδομένου ότι δεν υπήρχε δωμάτιο με δύο κρεβάτια, δεν μπορούσαν να μείνουν μαζί.

Πως μπορεί, όμως, ένας άνδρας να αποχωριστεί τη σύντροφο των τελευταίων 68 χρόνων της ζωής του; Η απάντηση είναι πως δεν μπορεί! Κι ο Tom δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

“Είμαι 96 ετών και δεν έχω αποχωριστεί τη γυναίκα μου από τον πόλεμο της Κορέας. Είναι το πιο υπέροχο πλάσμα στον κόσμο”, δήλωσε ο Tom στο προσωπικό του νοσοκομείου.

Κι όπως φαίνεται, η έκκληση του να παραβούν τους κανονισμούς και να του επιτρέψουν να μείνει κοντά της, έγινε δεκτή. Προφανώς, ο ηλικιωμένος άνδρας άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές των υπευθύνων του νοσοκομείου. Και ποιος άλλωστε δε θα συγκινούνταν βλέποντας ένα τόσο αγαπημένο ηλικιωμένο ζευγάρι;

Ύστερα από ειδική άδεια, ο Tom μπορούσε να κάθεται αρκετές ώρες με τη γυναίκα του. Όπως φάνηκε, τίποτα και κανείς δεν μπορούσε να τους χωρίσει!

Ο Tom (96) και η Arnisteen Clark (92) έχουν να χωριστούν από τον πόλεμο της Κορέας!

diaforetiko.gr : elderly couple reunited hospital 11 Συγκινητικό: Όταν το νοσοκομείο είπε στον 96χρονο οτι δεν μπορεί να νοσηλευτεί στο ίδιο δωμάτιο με τη γυναίκα του,  αυτός απάντησε πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μείνει λεπτό μακριά της.

Όταν τους είπαν πως δεν μπορούν να μείνουν στο ίδιο δωμάτιο του νοσοκομείου, ο Tom έκανε τα αδύνατα δυνατά για να το αλλάξει αυτό!

diaforetiko.gr : elderly couple reunited hospital 8 Συγκινητικό: Όταν το νοσοκομείο είπε στον 96χρονο οτι δεν μπορεί να νοσηλευτεί στο ίδιο δωμάτιο με τη γυναίκα του,  αυτός απάντησε πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μείνει λεπτό μακριά της.

Η έκκληση του συγκίνησε τους υπεύθυνους του νοσοκομείου κι έτσι του έκαναν το χατήρι! Ποιος θα μπορούσε, άλλωστε, να χωρίσει αυτό το αγαπημένο ηλικιωμένο ζευγάρι;

diaforetiko.gr : elderly couple reunited hospital 2 Συγκινητικό: Όταν το νοσοκομείο είπε στον 96χρονο οτι δεν μπορεί να νοσηλευτεί στο ίδιο δωμάτιο με τη γυναίκα του,  αυτός απάντησε πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μείνει λεπτό μακριά της.

diaforetiko.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.