ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Όταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου δικαίωσε το… twitter – «Έδωσε» στεγνά την… κλίκα και στήριξε Ντάνο (vid)

Πολλοί περίμεναν τα πρώτα λόγια της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά την αποχώρηση της από το Survivor και περίμεναν να δουν τι θα πει για την «κλίκα» που φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί στην ομάδα των διάσημων, αλλά και τον λόγο που ο Γιώργος Αγγελόπουλος βγαίνει συνεχώς προτεινόμενος.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Survivor Panorama» και ουσιαστικά δικαίωσε όσους χρήστες των social media μιλούσαν το τελευταίο διάστημα για μία «κλίκα» που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα των διάσημων η οποία τα έχει βάλει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

 Η Παπαδοπούλου, χαμογελαστή και ήρεμη ξεκαθάρισε πως δεν είχε ακόμα τον χρόνο να δει επεισόδια και να ενημερωθεί για το τι έχει ειπωθεί κατά τη διάρκεια που ήταν μέσα στο παιχνίδι. Για το περιβόητο θέμα με τον Στέλιο Χανταμπάκη και το μαγιό είπε πως δεν το είχε δει και δεν θα ήθελε να σχολιάσει κάτι χωρίς να έχει η ίδια εικόνα.

Γενικά κράτησε χαμηλούς τόνους, σημειώνοντας πως σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να αδικήσει κάποιον πρώην συμπαίκτη της και αν στρέψει τον κόσμο προς τη μία κατεύθυνση ή την άλλη. Παρόλα αυτά άφησε… μπηχτές που φυσικά δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Η Παπαδοπούλου σε ερώτηση για το αν υπάρχει «κλίκα» στους διάσημους απάντησε διπλωματικά, αλλά παράλληλα και πολύ ξεκάθαρα «Ο κόσμος έχει ένστικτό και κρίση» είπε επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το… twitter.

Όσον αφορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο όταν ρωτήθηκε γιατί βγαίνει συνεχώς προτεινόμενος, είπε «Γιατί μάλλον είναι δυνατός παίκτης» ξεκαθαρίζοντας έτσι πως ο Ντάνος, κατά την άποψη της, δεν έχει κάνει τίποτα το μεμπτό πέρα του ότι αποτελεί έναν ισχυρό ανταγωνιστή.

 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.