ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Όταν αυτή η μάνα κατάλαβε πως διέρρηξαν το αμάξι της, λύγισε. Μέσα στο πορτοφόλι της υπήρχε κάτι που είχε ανεκτίμητη αξία

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της εγκληματικότητας που υπάρχει γύρω μας. Είτε ως απλοί παρατηρητές, είτε ως θύματα ανθρώπων που καταφεύγουν στην κλοπή για να μπορέσουν να ζήσουν.
Έτσι κι αυτή η γυναίκα, η Casey Kilcup έχασε το πορτοφόλι της. Κι η απώλεια του συνοδεύτηκε με απελπισία από τη μεριά της. Αλλά όχι για το λόγο που μπορεί να περιμένετε!
Η Casey δε στενοχωρήθηκε για τα χρήματα που έχασε αλλά για τα αναμνηστικά που κουβαλούσε μέσα στο πορτοφόλι της!
Μέσα στο πορτοφόλι υπήρχαν τα βραχιολάκια-ταυτότητες από το μαιευτήριο. Ήταν αυτά που έβαλαν στην Casey όταν γέννησε το μωρό της, τον Brison. Γιατί, όμως, να είναι τόσο σημαντικά δύο χάρτινα βραχιολάκια;
Γιατί δυστυχώς, το μωρό που γεννήθηκε τον Ιανουάριο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 4 μηνών.
Η μητέρα βυθίστηκε όπως ήταν φυσικό, στο πένθος και φύλαξε σαν τον πολυτιμότερο θησαυρό οτιδήποτε ανήκε ή απλά της θύμιζε το μωρό που έχασε.
Έτσι, η απώλεια αυτού του αναμνηστικού στο πορτοφόλι της, τη στενοχώρησε βαθιά. Τα θέλησε πίσω και δεν έμεινε αδρανής!
“Αυτά τα βραχιολάκια μου θυμίζουν πως είμαι πλέον η μαμά ενός αγγέλου. Το μωρό μου είναι στον ουρανό κι εγώ απόμεινα να τον θυμάμαι μέσα από τα πράγματα που άφησε πίσω του. Όποιος κι αν είσαι εσύ που πήρες το πορτοφόλι, να ξέρεις πως σε καταλαβαίνω.
Είναι δύσκολες οι μέρες που ζούμε και πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στην ανέχεια. Δε με νοιάζει η επιταγή του μισθού μου που βρισκόταν μέσα στο πορτοφόλι. Μπορείς να τα κρατήσεις. Αλλά σε παρακαλώ, θέλω πίσω τα βραχιολάκια με το όνομα του παιδιού μου.”
 
 
 
Αυτή την έκκληση έκανε από τα social media κι όχι μόνο, η μητέρα, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τον κλέφτη του πορτοφολιού της. Ας ελπίσουμε πως θα καταφέρει να της επιστραφεί αυτό το αναμνηστικό του νεκρού παιδιού της.
Όση ανάγκη άλλωστε κι αν έχει ένας άνθρωπος την κλοπή για να ζήσει, παρόλο που ποτέ δεν είναι λύση η παρανομία, κανείς δε θα έμενε ασυγκίνητος από το δράμα μιας μάνας που έχασε το αγγελούδι της!

diaforetiko.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.