ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Οργια σε ιαματική πηγή στην Ιαπωνία -Αναγκάστηκαν να την κλείσουν

Λογικά, μία ιαματική πηγή δεν μπορεί να είναι στο επίκεντρο ενός συνταρακτικού νέου. Κι όμως, στην Ιαπωνία έγινε και αυτό, καθώς σε μία από αυτές εξελίσσονταν όργια!

Μία από τις πιο γνωστές ιαματικές πηγές της χώρας έκλεισε μέχρι νεωτέρας, μετά από παράπονα ότι κάποιοι από τους λουόμενους τη χρησιμοποιούσαν για όργια. Μάλιστα, υλικό από αυτά δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο!

Πρόκειται για την ιαματική πηγή Φούντο νο Γιου, γνωστή για τα νερά της αλλά και την πανοραμική θέα της. Στη μικρή όνσεν- όπως λέγεται στην Ιαπωνία η ιαματική πηγή- που έχει διάμετρο μόλις τρία μέτρα, μπορούν να κάνουν άνετα το μπάνιο τους εκεί έως 10 άνθρωποι ταυτόχρονα, αλλά προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών που θέλουν να χαλαρώσουν σε αυτό το ορεινό τοπίο.

Ομως, αυτή την απομόνωση την… αξιοποίησαν αλλιώς κάποιοι. Κάτοικοι αλλά και λουόμενοι παραπονούνταν ότι έχουν γίνει μάρτυρες άσεμνων πράξεων τον τελευταίο χρόνο, αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν τα διαδοχικά σαββατοκύριακα οργίων με έως και 15 μεσήλικες άνδρες και αρκετές νεότερες γυναίκες σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tokyo Reporter.

Μάλιστα, θεωρείται ότι η ιαματική πηγή έγινε στόχος ηδονοβλεψιών εξαιτίας αυτών των οργίων, οι οποίοι εφοδιασμένοι με κάμερες παραμόνευαν για να τα καταγράψουν όλα.

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.