ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

“One day more for Volleyball” &Ροδίων Άθλησις: Με επιτυχία το τουρνουά μίνι βόλεϊ για τους μικρούς αθλητές όλων των ομάδων

Μια ξεχωριστή μέρα τόσο για το βόλεϊ όσο και για την ομάδα μας ήταν η Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

Με αφορμή την πανευρωπαϊκή καμπάνια “One day more for Volleyball” το Ροδίων Άθλησις διοργάνωσε τουρνουά μίνι βόλεϊ για τους μικρούς αθλητές όλων των ομάδων. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν όλες οι ομάδες του νησιού (Διαγόρας, Φοίνικας, Τελχινίς, Ροδίων Άθλησις) με τις εγκαταστάσεις να γεμίζουν  από παιδιά και γονείς, οι οποίοι με την παρουσία τους έδειξαν ότι το βόλεϊ στην Ρόδο έχει μέλλον!

Το τουρνουά, εκτός από τους γονείς, το παρακολούθησαν και οι αθλητές της ανδρικής ομάδας του Ροδίων Άθλησις μαζί με τον προπονητή τους κ. Αντωνιάδη οι οποίοι ενθάρρυναν τους μικρούς αθλητές και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί τους.

Το Ροδίων Άθλησις θα ήθελε ευχαριστήσει τους προπονητές όλων των ομάδων, τους γονείς και τα παιδιά, τα οποία όχι μόνο ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα άλλα παρέμειναν και μετά τη λήξη του τουρνουά για να στηρίξουν την ομάδα μας στο αγώνα με την Παλλήνη. Η εικόνα ενός κατάμεστου γηπέδου με ενήλικες και παιδιά ,φορώντας τα χρώματα των ομάδων τους, να χειροκροτούν και να ζητωκραυγάζουν για την μεγάλη νίκη της ομάδας που εκπροσωπεί την Ρόδο, δημιούργησε ένα υγιές πρότυπο για τους μελλοντικούς αθλητές. Ο πρωταθλητισμός δεν πρέπει να έχει αντιπαλότητες, πέτρες και σπασμένα καθίσματα αλλά συνύπαρξη ,χειροκρότημα και χαμόγελα.

Σας ευχαριστούμε για την πρωτόγνωρη εμπειρία την οποία προσφέρατε στους αθλητές μας.

 

Εκ της διοικήσεως του Ροδίων Άθλησις.

 

                             Με εκτίμηση,

Τριχιάς Ι. Γεώργιος

Διευθυντής αθλητικού κέντρου «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.