ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ομπράντοβιτς – Σπανούλης: Αυτός ο πόλεμος δεν έχει λήξει ακόμη – Ούτε ματιά δεν αντάλλαξαν [εικόνες & βίντεο]

Δούλεψαν μαζί αρκετά χρόνια, έφτασαν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης, κατέκτησαν πολλούς τίτλους και τώρα είναι απλά… εχθροί.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Βασίλης Σπανούλης από το καλοκαίρι του 2005 μέχρι και αυτό του 2010 (με το «διάλειμμα» του ΝΒΑ) ζουν στον δικό τους… πόλεμο.

Ο Ζοτς κατηγορεί ότι δεν τον ενημέρωσε ο παίκτης την απόφαση του το καλοκαίρι του 2010, ενώ του είχε υποσχεθεί ότι θα το μάθει πρώτος αυτός όποια και αν είναι αυτή. Ο Σπανούλης μιλά για έλλειψη εμπιστοσύνης από τον τελευταίο τους χρόνο μαζί στον ΠΑΟ κατηγορώντας και τον Δημήτρη Ιτούδη.

Η ουσία είναι ότι έκτοτε δεν μιλάνε καν μεταξύ τους. Αν μπορούσαν να μην κοιτάζονται, θα το έκαναν. Οπως σήμερα στην συνέντευξη Τύπου του Final 4 της Μαδρίτης. Δύο καρέκλες… διαφορά και ούτε ματιά. Πόσο μάλλον δημόσια αναφορά ο ένας για τον άλλον.

Κανείς τους δεν κάνει αναφορά στον απέναντι ακόμη και σε συνεντεύξεις. Ο Ζοτς έχει στείλει μάλιστα μέσω κοινού φίλου τους και το μήνυμα να μην τον πλησιάζει στα ματς ο Σπανούλης για τον χαιρετίσει για να μην εκτεθούν δημοσίως. Το χάσμα παραμένει τεράστιο.

Ο Ομπράντοβιτς δεν δείχνει διάθεση να κάνει πίσω. Νιώθει θιγμένος από την στάση του πρώην παίκτη του. Οχι επειδή πήγε στον Ολυμπιακό, αλλά επειδή είχαν χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης και θεωρεί ότι ο αρχηγός του ΟΣΦΠ την διατάραξε. Ο ίδιος ο Σπανούλης δεν μίλησε ποτέ ανοιχτά για το θέμα.

Οπότε η εικόνα σαν την σημερινή με δύο εχθρούς θα μας… συνοδεύει για πολλά χρόνια ακόμη.

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.