ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Όμορφοι και διαφορετικοί τρόποι να τυλίξετε τα δώρα των Χριστουγέννων

Το χαρτί περιτυλίγματος μπορεί να είναι ένας ωραίος τρόπος να δώσετε τα δώρα σας, δεν παύει όμως να είναι βαρετός και αναμενόμενος. Αντ’ αυτού διαφοροποιήστε τα δώρα σας!

Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι τα παιδιά χαίρονται περισσότερο να παίζουν με τα κουτιά, τα περιτυλίγματα και τα κορδελάκια των δώρων τους παρά με τα ίδια τα δώρα.

Ρούντρολφ το ελαφάκι!

Αυτό το εξαιρετικό DIY περιτύλιγμα θα ενθουσιάσει τα παιδιά. Απλά χρησιμοποιήστε διαφορετικά χρώματα του χαρτιού κατασκευής (θα χρειαστείτε ένα σκούρο καφέ, άσπρο για μάτια και κόκκινο για χείλη) και αναπαράγετε το παραπάνω χαριτωμένο σχέδιο.

Σοφιστικέ περιτύλιγμα

Για τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας, χρησιμοποιήστε χαρτί εφημερίδας και τυλίξτε με αυτό τα δώρα τους (φυσικά δεν πρόκειται να σας λείψει, ούτε όμως και να σας κοστίσει). Όχι μόνο είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον συγκριτικά με το χαρτί περιτυλίγματος από τα μεγάλα καταστήματα, αλλά είναι και εντυπωσιακό. Απλά μην ξεχάσετε να γράψετε τα αρχικά του ονόματος του παραλήπτη, διότι θα μπερδευτείτε.

Τσουβαλάκια από λινάτσα

Θέλετε να προσφέρετε δωράκια στα παιδάκια σας; Πολύ εύκολα μπορείτε να φτιάξετε ένα τσαντάκι, τσουβαλάκι ή πουγκί από λινάτσα. Μέσα μπορεί να έχει από ζαχαρωτά και σοκολάτες μέχρι αυτοκινητάκια και επιτραπέζια παιχνίδια.

Εδώ μπορείτε να αγοράσετε λινάτσα με το μέτρο.

Τρίγωνα κάλαντα!

Όλα τα παιδιά τρελαίνονται για τον ήχο που κάνουν οι καμπανούλες στο έλκηθρο. Τυλίξτε λοιπόν το δώρο με ένα κόκκινο χαρτί περιτυλίγματος και αντί για φιόγκο στη μέση γύρω από την κορδέλα συνδέστε δύο κουδουνάκια. Ακόμη και ο Άγιος Βασίλης θα εντυπωσιαστεί!

Η χρυσόσκονη επιβάλλεται

Κάθε κορίτσι χρειάζεται λίγη λάμψη στη ζωή της, γι’ αυτό και αυτό το glamorous δώρο, φαντάζει υπέροχο. Τυλίξτε το δωράκι σας με χαρτόνι glitter, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε εδώ και δέστε το με σπάγκο. Η κορούλα σας θα ξετρελαθεί τόσο από το περιτύλιγμα που δεν θα θέλει να το ανοίξει!

www.baby.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.