ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ομολογία σοκ του 80χρονου Σεπ Μπλάτερ: «Έβαλα 2 εκ. ελβετικά φράγκα στον λογαριασμό του Πλατινί»

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για το σκάνδαλο της FIFA με πρωταγωνιστές τους Μπλάτερ – Πλατινί, με συνέπεια να γίνει «ντου» των αστυνομικών αρχών στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γαλλίας, ώστε να εντοπιστούν στοιχεία για την παράνομη πληρωμή 2 εκ. ελβετικά φράγκα από τον πρώτο στο δεύτερο. 
 
Όπως ανακοίνωσε μάλιστα η Γενική Εισαγγελία της Ελβετίας, κατασχέθηκαν έγγραφα που μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμα στις έρευνες, οι οποίες και θα συνεχιστούν έως ότου απαγγελθούν ποινικές κατηγορίες στον πρώην ισχυρό άντρα του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου. 
 
Ο εορτάζων (συμπληρώνει σήμερα 80 χρόνια ζωής) Σεπ Μπλάτερ, στον οποίο έχει επιβληθεί εξαετής απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, πήρε θέση για την έφοδο των αστυνομικών αρχών, δηλώνοντας έκπληκτος με την εξέλιξη αυτή. 
«Είμαι έκπληκτος με όλο αυτό, για τον απλό λόγο ότι αυτά τα δύο εκατομμύρια ελβετικά φράγκα που πλήρωσε η FIFA στον Πλατινί το 2011 ως μέρος μιας προφορικής συμφωνίας μεταξύ εμού και του Μισέλ, καταβλήθηκαν σε έναν προσωπικό του λογαριασμό σε μια ελβετική τράπεζα και όχι σε αυτόν της UEFA», ανέφερε.
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.