ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

OMINUS & MANOS STAVRIDIS- MIA EIKONA

«Mια εικόνα» τιτλοφορείται το ολοκαίνουργιο digital-single του ράπερ Ominus σε συνεργασία με τον Μάνο Σταυρίδη, έναν ανερχόμενο καλλιτέχνη & μια από τις πιο ελπιδοφόρες φωνές στο χώρο της pop/ urban ελληνικής μουσικής!

Οι στίχοι και η μουσική  του τραγουδιού ανήκουν στον τραγουδιστή  Αντώνη Ρήγα, τον οποίο γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στο φετινό The Voice of Greece ενώ η ενορχήστρωση  ανήκει στον DjDoc, ( μέλος του συγκροτήματος Blasé) και δημιουργό μεγάλων επιτυχιών όπως το Καυτό Καλοκαίρι, στο Παράθυρο σου, Πόσο σε θέλω κ.α)!
Σ’ έναν uptempo καλοκαιρινό ρυθμό ιδιαίτερα γλυκό που σε ταξιδεύει από το πρώτο άκουσμα του, ο Ominus μαζί με τον Μάνο μας εξιστορούν

μια μοναδική  ιστορία αγάπης φτιάχνοντας μέσα από γη και ύδωρ την τέλεια γυναίκα! Αν είστε έτοιμοι λοιπόν το φετινό καλοκαίρι να νιώσετε τη μαγική αυτή εικόνα στα ηχεία σας, δυναμώστε απλά την ένταση & απολαύστε το!

Το τραγούδι κυκλοφορεί με την υπογραφή του ανεξάρτητου label Legacy Entertainment στα I-tunes καθώς και σε όλες τις ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες.

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!

allaksogolies.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.