ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά – Νέος Προπονητής / Έναρξη μαθημάτων

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγιου Σουλά ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Μάγο Νίκο. Αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει για τα δυόμιση χρόνια συνεργασίας και του εύχεται ο,τι καλύτερο για τη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Επίσης, ενημερώνει την έναρξη της συναργασίας με τον κ. Χατζημιχάλη Σταύρο, απόφοιτο του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδίκευση στην αντισφαίριση.
Ο κος Χατζημιχάλης ειναι έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής και έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες με ομίλους εντός και εκτός Ρόδου καθώς και πολλές επιτυχίες ως αθλητής.

Η νέα χρονιά ξεκινάει στις 5 Σεπτεμβρίου. Στόχος του συλλόγου μας καθώς και του νέου προπονητή είναι να προάγουμε τον αθλητισμό δίνοντας βάση στις αξίες του και δημιουργώντας αθλητές εφάμιλλους μεγάλων ακαδημιών.

Σας προσκαλούμε,λοιπόν, να γνωρίσετε το άθλημα από κοντά στα γήπεδα του Αγίου Σουλά προσφέροντας τα 3 πρώτα μαθήματα δωρεάν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Θωμάτο Μιχάλη στο τηλ. 6973227407 ή τον κ. Χατζημιχάλη Σταύρο στο τηλ. 6909910659.
email: [email protected]

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.