ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ομελέτα με φρέσκα σκόρδα ή κρεμμυδάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Βράζουμε τα σκόρδα ή τα κρεμμυδάκια, αφού τα έχουμε ψιλοκοψει,στο τηγάνι με σχεδόν ένα φλυτζάνι νερό, ώστε να μαλακώσουν.

Ρίχνουμε λίγο λάδι,αλάτι, μπόλικο πιπέρι και τα αυγά.Ανακατεύουμε το τηγάνι, όλο το μείγμα, μέχρι να ροδίσει.

Ευλογία μαγειρείου : Την ομελέτα την αναδεικνύουν αισθητά διάφορα χορταρικά , κυρίως τα άγρια.Τα τσιγαρίζουμε λίγο στην αρχή και ύστερα τα ενώνουμε με τα αυγά.

Υλικά :

2-3 αυγά

6-7 σκόρδα ή κρεμμυδάκια

2-3 κουταλιές λάδι

1 φλιτζάνι νερό

αλάτι πιπέρι 

www.monastiriaka.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.