ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Διάσημη Ολυμπιονίκης παραδέχεται: «Πάντα κάνω σεξ πριν τον αγώνα» [βίντεο]

Είναι η πιο διάσημη αθλήτρια ΜΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η πρώτη Αμερικανίδα που κατέκτησε μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο τζούντο. Με μια δήλωσή της μάλιστα, ήρθε να καταρρίψει έναν μύθο που επικρατεί γύρω από την προετοιμασία ενός αγώνα.

Η Ρόντα Ρούσεϊ, η οποία έκανε περήφανη την πατρίδα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008 κατακτώντας το πρώτο μετάλλιο των Η.Π.Α. στο τζούντο, αγωνίζεται πλέον στα main events των ΜΜΑ. Είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια μετρώντας 12 συνεχόμενες νίκες, εκ των οποίων οι 11 στον πρώτο γύρο.

Διάσημη Ολυμπιονίκης παραδέχεται «Πάντα κάνω σεξ πριν τον αγώνα» [βίντεο]

Από την ημέρα που άρχισε να το εφαρμόζει, μετράει 6 συνεχόμενες νίκες, όλες στον πρώτο γύρο.

Η επιτυχία της σύμφωνα με την ίδια στηρίζεται και σε έναν παράγοντα, ο οποίος μέχρι πρότινος αποτελούσε… απαγορευμένο προνόμιο. Πριν από κάθε παιχνίδι κάνει όσο περισσότερο σεξ μπορεί αφού όπως παραδέχθηκε η ίδια, αυτό αυξάνει την τεστοστερόνη της και βοηθά στην απόδοσή της.

Κόντρα σε έναν άγραφο κανόνα των αθλητών, ο οποίος απαγορεύσει το σεξ πριν τη διεξαγωγή ενός αγώνα, η Ρούσεϊ δεν είχε πρόβλημα να το παραδεχθεί ως καλεσμένη σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή. Τόνισε μάλιστα ότι από την ημέρα που άρχισε να το εφαρμόζει, μετράει 6 συνεχόμενες νίκες, όλες στον πρώτο γύρο.


iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.