ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σκακιστικό δρώμενο του 2017

Ολοκληρώθηκε  το  Σάββατο 21 Ιαν 2017, το πρώτο σκακιστικό δρώμενο του 2017, με το  4ο Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού, που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» στο πλαίσιο του 5ου Grand Prix  Ρόδου.  

 Το τουρνουά ξεκίνησε  το προηγούμενο  Σάββατο 14 Ιαν 2017, με τους τρεις πρώτους γύρου και ολοκληρώθηκε αυτό το Σάββατο δύο τελευταίους γύρους και τις απονομές μεταλλίων για όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος

 Είναι σημαντικό τα παιδιά να σκέφτονται και να δραστηριοποιούν το μυαλό τους μέσα από το σκάκι, αλλά και να ανταγωνίζονται μεταξύ τους με ευγενή άμυλα, αναπτύσσοντας δεσμούς μεταξύ τους και ατομικές δεξιότητες.

Το ίδιο απόγευμα , έγινε και η απονομή των μεταλλείων όλων των κατηγοριών του Ανοικτού Ατομικού Πρωταθλήματος Σκάκι «Γρηγόρης Κατσαράς 2016», που ολοκληρώθηκε το Νοέμβρη του 2016.  Τα αναλυτικά αποτελέσματα ανά κατηγορία :

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ομίλου κ. Στάμος Καράβας, τόνισε την σημασία που έχει τα παιδιά να απασχολούνται με δραστηριότητες όπως το σκάκι, ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή πρόοδο στο σχολείο αλλά και στο σκάκι για τους μικρούς σκακιστές. Στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στη επιτυχία του ομίλου να αναδειχτεί πρωταθλητής Αιγαίου το 2016 και για πρώτη φορά στα 10 χρόνια του «ΙΠΠΟΤΗ» αλλά και στα 45 χρόνια του σκακιού στην Ρόδο, όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Ευχαρίστησε τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας, την ομάδα του «ΙΠΠΟΤΗ» αναφέροντας τους ονομαστικά μέσα σε θερμό χειροκρότημα.
 

Στην κοπή της διπλής  πίτας του ομίλου που ακολούθησε, τυχεροί στάθηκαν  δύο κορίτσια του ομίλου. Η Σαπουντζάκη Μυρσίνη και Ευθυμίου Αγάπη Γαβριέλα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα,  τα 45 παιδιά που αγωνίστηκαν στο 3ο τουρνουά, ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους  με τα αποτελέσματα ανά επίπεδο να έχουν :

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.