ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των τουρνουά Rodian Beach Volleyball Cup 2015

Κλείνοντας τον κύκλο των τουρνουά Rodian Beach Volleyball Cup 2015 ο ΡΣΦΠ Τελχινίς διοργάνωσε, την Κυριακή 13/9, το τελικό τουρνουά στο Beach Bar Aspro στο Φαληράκι.

Και σε αυτό το τουρνουά οι αθλητές και οι αθλήτριες όλων των ομάδων προσέφεραν θέαμα και συναρπαστικές φάσεις.

Στον τελικό των γυναικών, μετά από έναν αγώνα με φάσεις διαρκείας και πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, το ζευγάρι της Νικολέτας Αμορανίτη  και της Φαμπιόλας Τερζιού επικράτησε δύσκολα με 2-1 σετ (15-05, 11-15 και 11-09) των Αγγελικής Αγγελή και Κατερίνας Χανιωτάκη.

Συμμετείχαν επίσης οι ομάδες: Ιωάννα Αθανασίου / Ελισαμπέτα Μαμαλίγκα, Αιμιλία Τάκο / Ελίνα Αθανασίου, Φεράχ Ντουμάνογλου / Ραφαηλία Κουφομανώλη, Νίκη Κουτζούκη / Ανθή Γκίκα και Ειρήνη Γεράκη / Εύη Μανωλάκη.

Στον τελικό των ανδρών, οι Ντάνιελ Γκένοφ / Μιχάλης Τσιμισίρης πήραν τη νίκη με 2-0 σετ (15-11 και 15-12) απέναντι στους Γιάννη Φλεβάρη / Μιχάλη Γεράκη. Θεαματικές φάσεις και εντυπωσιακές επιθέσεις ήταν τα χαρακτηριστικά αυτού του τελικού.

Συμμετείχαν ακόμα τα ζευγάρια: Γιώργος Γκιζέττης / Στέλιος Χαριστής, Κώστας Χειμωνέττος / Γιώργος Λολάκης και Νεκτάριος Γεράκης / Σταύρος Ρουσέττος.

Ο ΡΣΦΠ Τελχινίς ευχαριστεί το Beach Bar Aspro για τη φιλοξενία και το υπέροχο σέρβις που παρείχε στους αθλητές και τις αθλήτριες των τουρνουά.

20150914_bvAspro_05

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.