ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Διεθνές τουρνουά σκουός της Ρόδου

Ο Γερμανός Simon Rosner και ο Βρετανός με Ελληνικές ρίζες Paul Gregory ήταν οι μεγάλοι νικητές του Διεθνούς τουρνουά σκουός της Ρόδου SHERATON RHODES OPEN 2015 η αυλαία του οποίου έπεσε την Κυριακή το βράδυ.

Ο Rosner (Νο 6 στον κόσμο), επικράτησε στον τελικό του invitational ταμπλό (δεν προσμετρά κάπου) του Βρετανού Tom Richards με 2 – 1 σετ μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που το ευχαριστήθηκε ο πολύς κόσμος που το παρακολούθησε. Την 3η θέση κατέκτησε ο Γάλλος Lucas Serme που κέρδισε τον Ολλανδό Sebastian Weenink με 2 – 1 επίσης. Ο Paul Gregory στην κατηγορία Α1 ανδρών προσέφερε πλούσιο θέαμα στον τελικό. Αντιμετώπισε τον Βρετανό Jeremy Harris και απέδειξε γιατί αποκαλείται …the greek god. Ήταν ένας τελικός στον οποίο μίλησε η μεγάλη εμπειρία του Paul Gregory ο οποίος και επικράτησε με 3 – 2 σετ. Η προσπάθεια που έκανε ο 18χρονος όμως Harris ήταν πραγματικά φιλότιμη και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.
Καλύτερος ροδίτης παίκτης του τουρνουά ήταν ο Στέργος Κούλλαρος ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Β’ Ανδρών επικρατώντας στον τελικό του Δημήτρη Τούλη με 3 – 0. Στις γυναίκες η ροδίτισσα Άννα Τομάζου κατετάγη στην 4η θέση χάνοντας στον μικρό τελικό από την Ιταλίδα Ester Capellini με 3 – 0. Την 1η θέση πήρε η Τσέχα Anna Climundova κερδίζοντας την Ελίζα Καργιώτη με 3 – 0.
Στην κατηγορία Α2 Ανδρών, την 1η θέση πήρε ο Τούρκος Levent Ugurlu κερδίζοντας τον Βαγγέλη Λεμονάκη με 3 – 1.
Στην κατηγορία plate Α2 Ανδρών πρώτος ήταν ο Ρόδιος Βασίλης Μπαρδής και στην κατηγορία plate Β Ανδρών πρώτευσε ο επίσης Ρόδιος Θεόδωρος Χατζηστρατής που κέρδισε τον συντοπίτη του Σεβαστιανό Πολίτη.
-Η τελετή απονομής των επάθλων έγινε σε ειδικό χώρο του ξενοδοχείου Sheraton.
gregory_aponomi

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.