ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ολοκληρώθηκε με  επιτυχία η τελετή απονομής των πτυχίων της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Για μια ακόμη φορά ολοκληρώθηκε με  επιτυχία η τελετή απονομής των πτυχίων της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017, στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου “Μελίνα Μερκούρη”.

Για τη σημαντική συμβολή τους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΔΟΠΑΡ και την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ρόδου υπό την διεύθυνση του κ. Δημήτρη Χαλκιά, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδ/σου για την παραχώρηση του χώρου, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και το Ίδρυμα Υποτροφιών Ρόδου «Εμμανουήλ Σταματίου και Μαρίας Σταματίου-Παπαδάκη» για την οικονομική ενίσχυση των αποφοίτων μας.

Η μεσαιωνική τάφρος μετατρέπεται κάθε χρονιά σε τόπο συνάντησης ανθρώπων από όλη τη χώρα, που έρχονται να παρευρεθούν στην σημαντική στιγμή των φοιτητών και φοιτητριών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, σε ένα έξοχο, μοναδικό σκηνικό που περιβάλλει αυτή την συνάντηση της Ρόδου με το Πανεπιστήμιο με το ύφος και το ήθος μιας γιορτής, ενός ίχνους πολιτισμού. Οι τελετές καθομολόγησης προβάλλουν την αμφίδρομη σχέση κύρους  που έχει εγκαθιδρυθεί ανάμεσα στην τοπική κοινωνία και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

 

Καθηγήτρια Ελένη Κ. Θεοδωροπούλου

                                                                                             

Κοσμητόρισσα της Σ.Α.Ε.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.