ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Αντιπεριφερειάρχη Φιλήμονα Ζαννετίδη σε Κάλυμνο, Λέρο και Λειψούς

Συνεχίστηκαν μέχρι και σήμερα, Παρασκευή, οι επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη σε νησιά της Επαρχίας Καλύμνου, για σειρά ενημερωτικών επαφών με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων των νησιών, για θέματα αρμοδιότητάς του, μαζί τον Γενικό Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Πουλή και τον Έπαρχο Καλύμνου κ. Γιάννη Θεμέλαρο.

 

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή , την Τετάρτη, το απόγευμα, ο Αντιπεριφερειάρχης συμμετείχε  σε ανοιχτή συγκέντρωση στο κατάμεστο  Αναγνωστήριο Καλύμνου «Αι Μούσαι», όπου παρέστησαν οι εκπρόσωποι των φορέων του πρωτογενούς τομέα, των συλλόγων κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων και αλιέων, για την καθιερωμένη ενημερωτική συνάντηση, στην διάρκεια της οποίας έγινε μια πολύ γόνιμη συζήτηση και απαντήθηκαν όλα τα ζητήματα που ετέθησαν, σχετικά με τον πρωτογενή τομέα στην Κάλυμνο.

Το πρωί της Πέμπτης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με την υπό σύσταση ομάδα παραγωγών μανταρινιών, στο Βαθύ Καλύμνου.

 

Ακολούθησε επίσκεψη στη Λέρο, όπου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση στο Δημαρχείο, παρουσία του Δημάρχου Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια και αυτοδιοικητικών παραγόντων. Στην συνέχεια, ακολούθησε ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Λέρου, όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των συλλόγων και των φορέων του νησιού που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον κ. Ζαννετίδη για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν και έλαβαν απαντήσεις στα ερωτήματα του έθεσαν.

 

Σήμερα, Παρασκευή, ο Αντιπεριφερειάρχης μετέβη στους Λειψούς, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Λειψών κ. Φώτη Μάγγο, με τον ιδιαίτερα δραστήριο Αγροτικό Συνεταιρισμό Λειψών, ενώ επισκέφθηκε το οινοποιείο, το τυροκομείο και το ελαιοτριβείο του νησιού.

Ο κ. Ζαννετίδης επιστρέφει σήμερα, Παρασκευή, στη Ρόδο.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.