ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Όλοι Μαζί Μπροστά –  του Βασίλη Α. Υψηλάντη Δικηγόρου Υπ. Βουλευτή Δωδεκανήσου-ΝΔ

     Όταν οι άλλοι κληρονομούν τη στάχτη, εμείς ανάβουμε και πάλι τη φλόγα. Όταν οι άλλοι εμμένουν σε ιδεοληψίες του χθες, εμείς ανοίγουμε την πόρτα στις νέες ιδέες του αύριο. Όταν οι άλλοι χαϊδεύουν συντεχνίες και θεσπίζουν εκ νέου φεουδαρχικά προνόμια για την εκλογική τους πελατεία, εμείς στηρίζουμε την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, την εργασία.

            Η ΝΔ είναι και πάλι εδώ για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Για να εγγυηθεί την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας όπως έκανε πάντα. Αλλά και για να πετύχει την επάνοδο της στην ευημερία και την ανάπτυξη.

            Είναι αλήθεια πως το μονοπάτι είναι δύσβατο. Η επιστροφή στα ελλείμματα και την ύφεση, τα capital controls, η ανάγκη για νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και η συνακόλουθη επιβάρυνση του δημοσίου χρέους σε συνδυασμό με την καταβαράθρωση της αξιοπιστίας μας, πήγαν την πατρίδα μας χιλιόμετρα πίσω. Τόσο πίσω που αναρωτιέται κανείς: υπάρχει στ’ αλήθεια ελπίδα ανάκαμψης έπειτα από τέτοια καταστροφή; Ή μήπως η μοίρα μας είναι να φυτοζωούμε εσαεί;

            Είναι αναμενόμενο ο απλός πολίτης να διατυπώνει προβλέψεις για το μέλλον με βάση τις εμπειρίες του πρόσφατου παρελθόντος. Όμως εμείς οι Έλληνες έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι κατέχουμε όσο κανείς την τέχνη της αναγέννησης. Αυτή την αναγέννηση του έθνους εγγυάται η Νέα Δημοκρατία!

            Με πνεύμα συνεργασίας και συνθέσεων χωρίς την παλιομοδίτικη αλαζονεία του νεοφώτιστου παντογνώστη θα σηκώσουμε ξανά την Ελλάδα ψηλά.

            Αναδιοργανώνοντας τη Δημόσια Διοίκηση και καθιστώντας το Κράτος μας μικρό, ευέλικτο και φιλικό προς τον πολίτη και τον επιχειρηματία. Όχι φορτώνοντας το με πρόσθετα, αχρείαστα βάρη στις πλάτες του ιδιωτικού τομέα.

            Προωθώντας με τόλμη τις αποκρατικοποιήσεις και παρέχοντας επενδυτικά κίνητρα προκειμένου να γίνει η χώρα μας ελκυστικός πόλος επενδύσεων και να βρουν δουλειά οι άνεργοι. Όχι κλείνοντας εργοστάσια -όπως στις Σκουριές- ούτε σαμποτάροντας έμμεσα ιδιωτικοποιήσεις που η ίδια η ελληνική κυβέρνηση εξαγγέλλει, όπως έπραξε πρόσφατα με δηλώσεις του ο κ. Σπίρτζης.

            Εκσυγχρονίζοντας και βάζοντας σε τάξη την Παιδεία. Όχι επαναφέροντας αναχρονιστικές πρακτικές, όπως συνέβη με το νόμο Μπαλτά στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή αφήνοντας σχολεία και νηπιαγωγεία με πρωτοφανείς ελλείψεις.

            Και φυσικά δίνοντας προτεραιότητα στo σήμερα αλλά και στο αύριο της νησιωτικής Ελλάδας και της ασφάλειάς της. Δεν χωρά στη λογική το “δόσιμο” των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας από τον Τσίπρα, όπως είναι αδιανόητο να τα αφήνουμε  απροστάτευτα στις ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές. Είναι ανώφελο για τους μετανάστες και απάνθρωπο για τους ντόπιους. Οι μόνοι κερδισμένοι; Οι αδίστακτοι δουλέμποροι και τα κυκλώματά τους. Εμείς εγγυόμαστε την αποτελεσματική φύλαξη των θαλασσίων συνόρων μας όπως άλλωστε συνέβαινε μέχρι πέρσι. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αναλογία μεταναστευτικών εισροών μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας έχει φτάσει σχεδόν στο 1/1 αντί για 1/9 που ήταν προ ολίγων μηνών. Είναι επιπρόσθετα και για τους λόγους αυτούς ανάγκη να πιέσουμε για να εξευρεθούν το συντομότερο ισοδύναμα προκειμένου να επιστρέψουμε στην πρότερη κατάσταση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α στα νησιά.

            Για όλους αυτούς τους λόγους ας κάνουμε τη μιζέρια παρελθόν. Στις 20 Σεπτέμβρη ας δώσουμε με την ψήφο μας τέλος στην οπισθοδρόμηση και τη θανατηφόρο διολίσθηση της πατρίδας μας. Με τη Νέα Δημοκρατία πάμε όλοι μαζί μπροστά. Πραγματοποιούμε ένα άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά του απομονωτισμού και κάνουμε την Ελλάδα ουσιαστικά ισότιμη στην Ε.Ε και την Ευρωζώνη. Με γενναίες τομές και μεταρρυθμίσεις αναβαθμίζουμε τον τόπο μας δίνοντας στο λαό μας τη χώρα που του αξίζει.

 

 

 

Ψήφος στη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ενδυνάμωση της φωνής Δωδεκανήσου και του Βασίλη Υψηλάντη.

Την απόλυτη ικανοποίησή του εξέφρασε ο υπ. Βουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας  Βασίλης Α. Υψηλάντης για τη μεγάλη και ενθουσιώδη συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο κινηματοθέατρο «ΡΟΔΟΝ» με ομιλητή τον π. Υπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη η οποία ήταν πολύ μεγαλύτερη σε όγκο και από εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ την αμέσως προηγούμενη ημέρα.

Ο παλμός και ο ενθουσιασμός που συνόδευαν τη μαζική προσέλευση των συμπολιτών μας κατέστησαν πλέον σαφές  ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα στην Δωδεκάνησο αλλά και  πανελλαδικά.

Οι συμπατριώτες μας Δωδεκανήσιοι γνωρίζουν ότι ψηφίζοντας την πατριωτική φιλελεύθερη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ενδυναμώνουν την προοπτική εκλογής και του Βασίλη Υψηλάντη, δίνοντας του έτσι τη δυνατότητα της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης  της Δωδεκανήσου και της συνέχισης του αγώνα του για  την επίλυση των προβλημάτων των νησιών μας που συσσωρεύτηκαν ιδιαίτερα το τελευταίο οκτάμηνο.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης συμμετείχε στις συναντήσεις  του  π. Υπουργού κ. Κυριακού Μητσοτάκη  και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Καμπουράκη και τα μέλη  του Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων καθώς επίσης με τον Πρόεδρο κ. Θανάση Σταμούλη και μέλη του Δ.Σ του Σωματίου Ξενοδοχοϋπαλλήλων. Κατά τις συναντήσεις αναπτύχθηκε εποικοδομητική συζήτηση και αναδείχθηκε η επιτακτική ανάγκη της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας, προκειμένου να διασφαλιστεί  η πορείας της χώρας μας ως τουριστικός προορισμός και που μόνον η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εγγυηθεί.

Ο υπ. Βουλευτής με ιδιαίτερη καυστικότητα αναφέρθηκε στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α στα νησιά, στα  capital controls αλλά και στο μεταναστευτικό ως απόρροια της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  που λειτούργησαν ανασταλτικά στην οικονομία της χώρας  και ιδιαίτερα στην Νησιωτική Ελλάδα  ακυρώνοντας κεκτημένα των νησιωτών,  αδιαπραγμάτευτα  για την προηγούμενη Κυβέρνηση.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης επισκέφθηκε επίσης με το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας τον Περιφερειάρχη νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, την Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου και την Ένωση Αστυνομικών Νότιας Δωδεκανήσου, ενώ είχε  συνάντηση με τον Ρόδιο Μητροπολίτη Ιταλίας και Μάλτας κ.κ Γεννάδιο από τον οποίο έλαβε τις ευλογίες και τις ευχές του.

 Το απόγευμα της Πέμπτης περιοδεύει στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.  

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.