ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Όλη η Ελλάδα «τζογάρει» για τα 3,5 εκατ. ευρώ του Τζόκερ

Σχεδόν σε όλα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ παρατηρείται αυξημένη κίνηση

Όλη η Ελλάδα «παίζει» σήμερα, αφού στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ μοιράζονται πάνω από 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Για 7η συνεχή κλήρωση δεν βρέθηκε κανείς νικητής στην 1η κατηγορία κι έτσι οι περισσότεροι Έλληνες δοκιμάζουν την τύχη τους με διάφορα συστήματα και τρόπους παιξίματος.

Άλλοι επιλέγουν τυχαία αριθμούς, άλλοι ρωτούν τους γύρω ή βάζουν σημαντικές ημερομηνίες της ζωής τους κι άλλοι -που έχουν προπονηθεί στο… άθλημα- παίζουν με σύστημα, ανάλογο με την τσέπη τους.

Σχεδόν σε όλα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ παρατηρείται αυξημένη κίνηση, γιατί «αν τους κάτσει», τότε θα μπορέσουν  να κάνουν πολλά όνειρά τους πραγματικότητα.

Ενδεικτικό του… πυρετού του Τζόκερ είναι το γεγονός ότι την προηγούμενη Πέμπτη, κατατέθηκαν σε σύνολο στηλών πάνω από 5,2 εκατ. δελτία για 2,8 εκατομμύρια ευρώ. 

Σημειώνεται πως το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ από το Τζόκερ είναι 17 εκατομμύρια ευρώ, που μοιράστηκαν σε δύο τυχερούς, έναν από την Πέλλα και έναν από την Κόρινθο, οι οποίοι κέρδισαν 9.199.462,00 ευρώ, το Νοέμβριο του 2014.

Το αμέσως επόμενο μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί στη χώρα μας είναι14 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μοιράστηκαν σε τρεις τυχερούς το 2006. Την ίδια ώρα, το ρεκόρ στην Ελλάδα κατέχει ένας υπερτυχερός που κέρδισε 11 εκατομμύρια τον Ιανουάριο του 2009.

Ωστόσο, εάν αυτά σας φαίνονται μεγάλα ποσά, τότε… κρατηθείτε, αφού το μεγαλύτερο τζακ ποτ που έχει σημειωθεί στην ιστορία είναι 656 εκατομμύρια δολάρια στο megamillions στις ΗΠΑ, στις 30 Μαρτίου του 2012. Το ποσό μοιράστηκαν τρεις υπερτυχεροί σε Ιλινόις, Κάνσας και Μέριλαντ.

Κι αν στην Ελλάδα, το ρεκόρ κατέχει ένας υπετυχερός που κέρδισε 11 εκατομμύρια, τότε -κρατηθείτε ξανά- γιατί το μεγαλύτερο ποσό παγκοσμίως το κέρδισε μία 84χρονη το 2013 στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, η ηλικιωμένη γυναίκα έγινε πλουσιότερη κατά 590,5 εκατ. δολάρια στο Powerball!

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.