ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Όλη η αλήθεια για τα Ίμια – Μαρτυρίες Σοκ από τον τότε Α/ΓΕΕΘΑ, από Έλληνα Βατραχάνθρωπο και από Διοικητή ΜΥΚ – Βίντεο & Έγγραφα Ντοκουμέντα

“Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για την σημαία” δηλώνει κατηγορηματικά ο Βατραχάνθρωπος που ήταν παρών την τραγική εκείνη ημέρα των Ιμίων στις 31 Ιανουαρίου 1996.

Εκεί όπου 3 Έλληνες Αξιωματικοί έπεσαν κατά την εκτέλεση του Εθνικού Καθήκοντος περισώζοντας την Τιμή ενός ολόκληρου Έθνους, όταν αρχικά στις 28 Ιανουαρίου του 1996, Τούρκοι δημοσιογράφοι από την εφημερίδα Hurriyet, ανεβαίνουν στην μεγάλη βραχονησίδα και κατεβάζουν την Ελληνική σημαία υψώνοντας την Τουρκική.

Γυρνώντας πίσω στην Τουρκία, δημοσιεύουν φωτογραφίες με το κατόρθωμά τους στα τουρκικά ΜΜΕ.

Την ίδια μέρα κατεβαίνει η τουρκική σημαία και υψώνετε πάλι η Ελληνική ύστερα από εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχου Λυμπέρη και βρίσκονται όλες οι μονάδες του στρατού σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο.

Στις 30 Ιανουαρίου είχαμε την κατάληψη της μικρής βραχονησίδας από Τούρκους καταδρομείς και την υποστολή της Ελληνικής σημαίας.

Τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου, Τούρκοι κομάντος έριχναν κατά ρυπάς στο Ελληνικό ελικόπτερο που πήγε για να ερευνήσει την περιοχή, με αποτέλεσμα να καταπέσει και να πάρει μαζί του στον θάνατο τρεις Έλληνες Ήρωες Αξιωματικούς :

imia 3 hrwes

Αντιπλοίαρχο Χριστόδουλο ΚαραθανάσηΑντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και σημαιοφόρο Έκτορα Γιαλοψό.

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει τμήμα της ατράκτου με τρύπες από τις σφαίρες των Τούρκων. Ενώ το ψεύτικο πόρισμα που έδωσε το Ελληνικό κράτος μιλάει για δήθεν καρδιακά προβλήματα του χειριστή Χριστόδουλου Καραθανάση.

foto apo elikopero imia

Είναι από τις λίγες φωτογραφίες που διέρρευσαν και δεν κατάφεραν να την κρύψουν

Στα Βίντεο που ακολουθούν θα δείτε τι  είπε ο Α/ΓΕΕΘΑ Χρήστος Λυμπέρης, για τον τότε Πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, την ντροπή που ένιωσε ένας Έλληνας Βατραχάνθρωπος που πήγε στα Ίμια τις εκείνες τις μέρες και πως ενήργησε για άλλη μια φορά το σάπιο πολιτικό σύστημα.

Δείτε στο Βίντεο που ακολουθεί τι  λέει ο Α/ΓΕΕΘΑ Χρήστος Λυμπέρης για τον τότε Πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη:

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την ομολογία – σοκ ενός Ήρωα Έλληνα Βατραχάνθρωπου, που πήγε να πολεμήσει στα Ίμια εκείνες τις κρίσιμες μέρες

“Ένιωσα ντροπή όταν μας δόθηκε άνωθεν εντολή να κατεβάσουμε την Ελληνική σημαία, για ένα πράγμα που πολεμάμε γι’αυτό”.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από την εκπομπή “αθέατος κόσμος” του Κώστα Χαρδαβελλα που επιβεβαιώνει δυστυχώς ότι τα Ίμια πλέον δεν είναι 100% Ελληνικά και μια μαρτυρία από τον τότε Διοικητή ΜΥΚ Λιμενικού Σώματος, Γιώργο Κολιτσόπουλο,για άνωθεν την εντολή που έλαβε για τους βατραχάνθρωπους,

“Μας δόθηκε άνωθεν εντολή να κάψουμε την Ελληνική σημαία”

Ακόμα ένα Βίντεο από την εκπομπή “αθέατος κόσμος” του Κώστα Χαρδαβέλλα όπου θα δείτε τα επίσημα έγγραφα – ντοκουμέντα από τα Υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών των ΗΠΑ, σχετικά με τις μυστικές επαφές Αμερικανών με Σημίτη, Πάγκαλο, Αρσένη, την νύχτα των Ιμίων.

“Γιατί είπε ευχαριστώ ο Σημίτης στους Αμερικανούς;΄Τι δώσαμε σε Αμερικανούς και Τούρκους για να γλιτώσουμε τον πόλεμο”


allaksogolies.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.